tirsdag 13. mars 2012

I tenkeboksen

Som noen kanskje har lagt merke til har Epla-butikken min vært nede noen dager. Jeg er i tenkeboksen for tida. Egentlig har jeg vært det veldig lenge. Problemet er at jeg har en helt klar forretningsstrategi for butikken og et helt klart bilde av hvordan jeg vil at butikken min skal være. Jeg har store ambisjoner og mål. Men dessverre har jeg ikke tid og kapasitet til å kunne innfri mine egne forventninger. Det har jeg forlengst innsett. Og på grunn av det har også motivasjonen for å jobbe med butikken vært synkende.
Nå har jeg mest lyst til å bare lage klær, smykker og tilbehør til meg selv og familien.


Samtidig føler jeg at butikken er en del av meg og det er ikke så lett å legge ned heller. Og det kan være greit med en salgskanal, men da uten de store ambisjonene... kanskje...
PS! Alt dette tilbehøret er jo bare knall til min nye bukse :)3 kommentarer:

 1. Kjenner meg igjen i det du sier. Det skal jo være gøy å drive med dette, så kanskje trenger vi en liten pust innimellom.
  Ta en liten pause og gjør det du vil, så kommer nok lysten tilbake.

  SvarSlett
 2. Ja, det har vært stille fra deg lenge nå (på Epla). Det første som slår meg etter å ha lest hva du skriver så er det helt klart at du skal følge ditt hjerte. Selv om du ikke er aktiv på Epla, kan jo butikken bare ligge der. Det kan komme en dag hvor lysten er tilbake :) Jeg synes du skal går for klær og annen stæsj til deg og de du er glad i!

  SvarSlett
 3. Jeg har vært gjennom en slik periode. Og funnet ut at det det er viktig for meg å sy det jeg har LYST til. Så ligger butikken der, og jeg legger ut et og annet produkt inni mellom. Funker helt fint.
  Ellen :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...