torsdag 22. mars 2012

Aldri tull med ull

Siden det i dag har vært opp mot 20 grader her på Sørlandet, er det vel på tide å blogge om mitt nye sjerf.

Jeg måtte hekle meg et duskeskjerf til de siste dagene med kalde morgener. Garnet er Rowan Colourscape chunky by Kaffe Fassett, 100% lammeull i fargene grått, aqua, grønt og brunt.


Jeg har laget skjerfet for å bruke det sammen med denne grå ulljakka. Men da jeg begynte å tenke på hvor mange andre jakker jeg har som dette skjerfet passer til, ble jeg litt flau. For det var ikke få...


Heldigvis har jeg fått brukt det en del ganger allerede - for nå går det kjapt mot varmere tider.


A new scarf made of Rowan Colourscape chunky by Kaffe Fassett, 100% lambswool. Good to have on kold, early mornings, but soon to be stored away for the summer.

6 kommentarer:

 1. Så koselig skjerf, Gitte. Duskene var virkelig dekorative!
  -Og det er vel ingen grunn til å være flau
  for at du er stilsikker og har funnet "dine" farger...noen av dem er forresten "mine" også:)
  Beate

  SvarSlett
 2. I love it!!!! Utrolig flott, og veldig anvendelig. Både til hverdag og fest. Du er så flink til å hekle. Jeg tar av meg hatten - eller legger ned pinnene.. He he!!

  SvarSlett
 3. Veldig fint! I denne varmen som vi har hatt i dag så blir nok dette litt for varmt. Jeg klarte ikke å være i solen i dag for det var for varmt. For giddalaus til å finne meg noe lettere klær. Jeg satt i tynn bomullstunika og langbukser, men måtte trekke inn :) Det er jo en skam nå når vi har hatt en så herlig dag!

  SvarSlett
 4. Så lekkert skjerf du har laget. Nydelig garn og lekre farger.

  SvarSlett
 5. Nydelig skjerf. Turkist og grått er nydelig sammen.
  Klem Ellen :)

  SvarSlett
 6. fargene i skjerfet ditt var kjempelekre. Selv om det er 20c nå så kommer det garantert noen dager innimellom hvor skjerf er på sin plass før vi aner ordet av det.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...