torsdag 1. mars 2012

En gammel drøm

Her om dagen kom jeg til å tenke tilbake. Til dengang jeg hadde en stor drøm. Egentlig en ganske enkel drøm, men for meg var den ganske umulig å oppfylle dengang.
Det var rett og slett å få komme til Stoff og Stil sin butikk (dengang var nærmeste butikk i Drammen og jeg hadde ikke egen bil) og få tusle rundt alene og kikke, stryke, kjenne på stoffer, se hva som passet sammen og boltre meg i sy-utstyr.
Nå, ganske mange år senere har jeg fått drømmen min oppfylt, mange ganger. Nå har jeg ofte muligheten til å slutte tidlig på jobb, sette meg i bilen og kjøre på den nye super highway til nærmeste Stoff og Stil-butikk i Sørlandsparken. Og der kan jeg tusle rundt, kikke, kjenne, se og bli oppslukt.

Men det slo meg plutselig hvor mye dette hadde betydd for meg for noen år siden. Og at jeg ikke må glemme å nyte denne muligheten!


Nyt dagen - den er din!

6 kommentarer:

 1. Spennende prosjekt du har på gang, skikkelig vårstemning. Og jeg kjenner igjen den følselsen med å bla i Stoff&Stil-katalogen og alt en drømte om å kjøpe. Men SÅ lang a . . . .
  Nå er det ikke mer en en liten biltur fra meg heller, så vi får se i morra ,-)

  SvarSlett
 2. Så nydelig skjørtet ble, under her. Har vært bortreist, så jeg har ikke fått med de siste innleggene dine. Brosjen ble også veldig fin. Du er så flink med detaljer. Gleder meg til å se hva det blir til av stoffene i dette innlegget.
  Klem Ellen :)

  SvarSlett
 3. Å nå fikk jeg lyst til å sy litt mer igjen. Så mye flott du syr. Har kost meg i bloggen din, og lagt meg til som følger. Vil gjerne følge deg videre. Så flott innlegg. Kjenner meg godt igjen! Det er en herlig følelse når man kan tusle rundt i en butikk fylt med herlige stoffer og garn, og bare har deg selv å passe på. Ønsker deg en god helg

  SvarSlett
 4. Det er virkelig som du sier - helt herlig å gå slik rundt og snuse i Stoff og Stil-butikken:)

  SvarSlett
 5. Det er en god følelse når man har tid til å kjenne. Se. Føle. Nyte. Viktig å ta vare på slike øyeblikk.

  SvarSlett
 6. Viktig det å ikke glemme de små ting i hverdagen. :)

  Har stoff og stil i min nærhet, (10 min med bil), men er bare unntaksvis innom. Klarer ikke å finne de godbitene som jeg ser dere andre finner der..

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...