lørdag 24. mars 2012

Første top-down cardigan

Som jeg har fortalt dere tidligere, har jeg for første gang deltatt på et strikkekurs. Og her er resultatet av første cardigan.Dekorativ Feather and fan lace
Første "oppgave" på kurset var å strikke en bolero. Jeg lagde min litt lengre slik at den går til midja. Synes det er en fin lengde både til skjørt og til bukse. 
Må innrømme at dette ikke er helt min farge, men jeg ville lage et basis-plagg som skulle passe til ulike andre prosjekter, blant annet det sjokolade-brune blomsterskjørtet. Så må man jo bare huske på å legge til litt farge i form av et smykke, en brosje eller et skjerf slik at man ikke blir en grå mus - det vil vi vel ikke???Det er morsomt å gå på kurs, særlig med en så flink og inspirerende instruktør som Myra Wood! Hun er en tekstil- og smykke-kunstner som jobber med freeform teknikker og har gitt ut flere bøker.
Likevel er kurset lagt opp slik at det passer både for helt ferske strikkere og mer erfarne.
Du kan se noe av det Myra Wood har laget på Ravelry eller flickr.
Jeg ønsker meg hennes bøker... og håper det vil komme flere kurs med henne på Craftsy.com. Da helst freeform crochet eller crazy quilt knitting.

I've made this bolero/cardigan when attending the course "The Perfect Fit Seamless Crazy Lace Cardigan" with Myra Wood on Craftsy.com.
It was a fun course and Myra Wood is such an wonderful instructor. I want more!!!

7 kommentarer:

 1. Et flott basisplagg som er fint sammen med andre farger! Så inspirerende å høre om kurset!!

  SvarSlett
 2. Den ble veldig fin. Så flink du har vært:)
  Kurs i freeform chrochet kunne jeg også tenkt meg.
  Ha en super lørdag.
  Ellen :)

  SvarSlett
 3. Den ble veldig fin, både fasong og farge! Kurset høres fortsatt veldig morsomt ut, kanskje noe for hjemmepåsken? Jeg liker veldig godt å strikke top-down, jeg synes jeg har mye mer kontroll på plaggene underveis. :)

  SvarSlett
 4. så fin den ble!! kjempeflink er du :)

  God helg!

  SvarSlett
 5. Herlig cardigan!
  Ønsker deg en fin søndag :)

  SvarSlett
 6. Har en følelse av at noen grå mus er du ikke, med eller uten smykker. :) Cardiganen ble veldig søt, og ser ut til å passe godt sammen med mye av det du har laget i hittil i våres.

  SvarSlett
 7. Så mye fint du har laget siden jeg var innom sist :-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...