søndag 14. november 2010

Medaljens bakside

I går var en skikkelig koselig og avslappende dag. Men en produktiv dag også. En dag jeg kommer til å huske lenge.

Felix, sønnen min, var sendt på speiderleir. Ingen søsken som småkranglet, ingen som okkuperte sofa'n og bare ville se på tv.. No shopping.. Jeg fikk en forsendelse med utstyr til smykkelaging fra PerlerogFindings (som alltid svarer til forventningene). Mor og datter koste seg med å lage julegaver, og i kjelleren ble det spilt den nye utgaven av "Call of Duty". Alle var oppslukt med sitt og fornøyde! Roen og freden hadde senket seg..   :-)
Dagen ble ikke mindre perfekt av sjokoladekaken som Josefine stilte opp med. Og kvelden ble toppet med Tor-Hennings alltid perfekte biff. Ikke rart at jeg er fornøyd med gårsdagen - en temmelig perfekt lørdag!!
a perfekt day...


Jeg fikk også ferdig julegave-prosjektet mitt, og fikk tatt den med i badekaret for skylling..

Men som alle sikkert vet, så kan ikke alle dager være like perfekte.. Og i dag fikk vi igjen for all luksusen i går. Dagen har i stor grad gått med til følgende aktiviteter:
Pakking av ungenes klær og saker siden de skal til faren sin. Vi voksne har pakket til hver vår jobb-reise (og ikke minst brukt tid på mental forberedelse :-( ) Ellers har det vært vasking av klær, legge sammen tøy og opprydding i skuffer og skap. Det måtte også vaskes for Stripa, hamsteren til Josefine, som også skulle bytte beite..  På ettermiddagen fikk vi en trøtt men fornøyd speider hjem.

Nok en søndag har gått med til kjedelig pakking og tilrettelegging av uka som kommer.
Men klarte allikevel å snike inn bittelitt hobby-relatert aktivitet også:
Har allerede kommet langt på de nye vottene til Josefine. Det er kjempegøy å strikke votter som skal toves, i allefall disse som er superenkle og kjappe å strikke, med tykt garn og pinne nr 7 (eller noe slikt..).
Skal vise dere hvordan de blir når de er ferdige :-)

Fortsatt god søndag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...