onsdag 17. november 2010

En av de dagene..

I dag har det vært en av de dagene det bare kommer strømmende..

Det har vært vanskelig å konsentrere seg om brevproduksjon av statlige brev på jobb i dag. Istedet har det har stadig sneket seg inn tanker om vakre heklede blomster i nydelige farger, matchende skjerf, votter, heklede armbånd - enda mer garn som MÅ kjøpes for å realisere de nye prosjektene som har dukket opp i lille-hjernen. Jeg har visst helt forelsket meg i disse fluffy hekle-blomstene. 
Tidligere har jeg bare laget slike blomster i bomullsgarn. F.eks slike armbånd:

Ofte er det slik at når jeg har begynt på ett prosjekt, så dukker det opp mer eller mindre uønskede planer om lignende prosjekter eller matchende produkter. Det er stadig nye tanker og ideer som strømmer på i en konstant strøm. Det er faktisk ganske så plagsomt mens det står på. Heldigvis er ikke alle dager slik - da hadde jeg blitt sprø!

Er det noen andre der ute som har slike plagsomme kreative dager? Hvor du liksom ikke har helt kontroll på tankene..

Har dere forresten sett de fine heklede brosjene hos Den lille brosjefabrikken.
Det er så mange fine at det er vanskelig å bestemme seg for hvilken man liker best :-)

1 kommentar:

  1. Ååå sånne dager er både fantastiske og ganske slitsomme. Man rekker liksom ikke begynne på en ting før man må kaste seg over neste. På slutten av dagen sitter man med en haug av uferdige (og upåbegynte) prosjekter og er egentlig bare sliten... Hektisk, men moro :) Og den lille brosjefabrikken har virkelig nydelige brosjer! Satt ved siden av henne på Blå - og er enda finere i virkeligheten :) Og disse hekleblomstene dine var også helt nydelige. Flotte farger!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...