torsdag 18. november 2010

Dilla på lilla!!

I dag reiste jeg hjem fra Oslo og det var deilig å komme hjem! Men allikevel litt trist å komme hjem til et tomt, kaldt og mørkt hus. Enda tristere når jeg vet at kjæresten min sitter syk på danskeferga. Han fikk et plutselig allergi-sjokk i dag på jobb-tur i Århus. Bare flaks (og en stor posjon stahet..) gjorde at han i det hele tatt kom seg til ferga. Skal bli godt å få han i hus! Og jeg vurder husarrest i morra!!!

Postkassa var full. Ikke uventet. Og blant all reklamen og avisene var det jammen meg en koselig liten pakke, innpakket i gråpapir! Det var noen sokker jeg har bestilt fra en annen Epla-butikk - Bohemian Princess. Det er en ganske nystartet butikk, og jeg har hatt dilla på sokkene de lager siden dag en. De har mange hjemmestrikkede sokker som superstrikker'n lager i fine farger og med ulike hullmønster. Jeg har vært så heldig å fått bestille noen ekstra lange slik at de kommer over kanten på støvllettene.Varene var fint innpakket og med en personlig hilsen :-) Skikkelig hyggelig å få etter en slitsom dag, kan du tro!
Ved første øyekast så sokkene veldig smale ut, og jeg har ikke akkurat verdens slankeste legger, så jeg ble litt bettutta for jeg regnet med at de ville være for trange. Men de passer akkurat! Ikke trange, ikke ubehagelige. Og passe høye synes jeg. Og jeg har stor tro på at de kommer til å holde fasongen fint! Behagelig garn også, slett ikke for klumpete i støvlettene!

Må bare legge til at lillafargen er såå utrolig mye finere i virkeligheten, enn på bildene her. Lys syrin farget som jeg tror vil passe fint til ett av skjørtene mine:

Harmony Skjørt - Purple Pleasures.

 Til salgs her.


Her er butikken til Bohemian Princess
PS! Husk å se under solgte produkter også - utrolig mye lekkert! Kanskje julegavetips?

1 kommentar:

  1. Hei, så hyggelig at du vil følge bloggen min! Så mye fint du lager! :) Jeg gleder meg til å følge med deg videre, legger Gnist i blogrollen min!

    hilsen Ufostrikk

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...