mandag 29. oktober 2012

Lesestoff

Når man er syk fortjener man det lille ekstra og godt lesestoff er et must - ikke sant?Som du ser har jeg raidet amazon for noen av bøkene i ønskelista mi.
Fordi jeg fortjener det (selvfølgelig) - Takk postmannen for at du kom på døra med en stor pakke fra amazon akkurat da jeg trengte det mest :)

Nå er jeg opptatt en stund...

10 kommentarer:

 1. God bedring - ser ut til at du har beste medisin!!! Vil bare tipse deg om capris.no som har de fleste slike bøker på allverdens språk. Gratis frakt og slipper å vente så lenge på bøker.... Kos deg!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er sant. Har bestilt der tidligere. Men uansett er det veldig lurt å lese bokanmeldelsene på amazon før man bestiller bøker!

   Slett
  2. Ja, det gjør jeg også alltid!!!!

   Slett
 2. Ja, god bedring, og kos deg med bøkene! :)

  SvarSlett
 3. Det var nesten så jeg ville bli litt syk selv.....host, host!
  Jammen må jeg ta en titt på Amazon, jeg også. Den boken om top-down strikking ser intrs. ut. Strikker nå på en genser i mitt eget design (igjen) som er strikket på denne måten. Vet jo at du også er tilhenger av det :)
  TAKK! Du var den eneste som så feilen på vottene mine. Det var en litt tykk stripe øverst, ja. Tenkte at det skjemmer dem ikke, så begge fikk hver sin tykke stripe. Nå holder jeg på med et par til......
  Så må jeg bare ønske deg en riktig god bedring. Og regner med at det ikke har gått ut over kreativiteten din!

  SvarSlett
 4. Hei!! Takk for hyggelig kommentar!! Mange fine bøker!!:-) Amazon er et bra sted!! Du lager mye fint! Artig med kurs i Tunisisk hekling!? Jeg strikker mye, men det er lappesøm som er hovedhobbyen min. Så det quiltebøker jeg pleier å kjøpe fra Amazon, men kanskje jeg må myse på strikkeavd. også......Ha en fin dag!! AnneK:-)

  SvarSlett
 5. Skal si du skal lese...
  Ønsker deg en god bedring.

  SvarSlett
 6. Heisann. Ønske dæ go bedring og kos dæ med bøkene. Go bedringsklem Ann

  SvarSlett
 7. He he, joda når man er syk så har man både grunn og lov til å unne seg godt lesestoff. Ser at jeg kanskje burde bytte ut noe av krim-en jeg leser til fordel for mer "fag-litteratur". :)

  SvarSlett
 8. Åh, her var det mye fristende! Har et par av disse selv, men er alltid på jakt etter noe nytt...
  :-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...