torsdag 25. oktober 2012

Tunika i ull

I det siste har jeg følt at jeg holder på med tusen prosjekter og ingen ting blir ferdigstilt. Jeg har f.eks 9 garnnøster i sofa'en og bytter på å hekle og strikke på 4 prosjekter... Derfor var det deilig å bli ferdig med denne tunika'en som også har tatt litt tid å lage.

Tunika'en er sydd av ulike ull-kvaliteter, med applikasjoner og hals i myk chenille. Smykkene er egen-designede i Bynight serien.Mønsteret er fra Stoff og stil (med noen få endringer). Fasongen på tunika'en er veldig rett, og siden jeg er veldig rund, passer vi ikke 100% sammen... Jeg bør nok finne mønster som er mer fasong-sydd egentlig... Men synes likevel at tunika'en ble stilig :) Og så er det så gøy når man klarer å få virkeliggjort noen av ideene sine.
En stor takk for alle hyggelige kommentarer i det siste. Det er alltid gøy med tilbakemeldinger! 
Ønsker alle en fortsatt god uke!!

6 kommentarer:

 1. Duu, så lekker den var! Likte så godt det røde innslaget og fasongen, skitlekker!
  Snart helg, kos dæ;)

  SvarSlett
 2. Godt å lese at det er andre som har fleire "jarn i elden" på samme tid. Det går jo lenger tid før ting blir ferdige, med litt variasjon er greit.. Tunikaen er kjempefin, nydeleg kombinasjon av stoffer. Inspirerande :)

  SvarSlett
 3. Fantastisk fin, misunner din egenskap!

  SvarSlett
 4. Når man er kreativ, så kan man ikke bare ha et prosjekt av gangen. Nydelig tunika. Enda finere i virkeligheten!

  SvarSlett
 5. denne tunikaen ble lekkert. Gråtoner er veldig gret. Flott med det røde til. Du er faktisk så flink at jeg misunner deg litt. hi hi.
  Klem

  SvarSlett
 6. Kjenner meg dessverre litt for godt igjen i beskrivelsen av x-antall garnnøster og prosjekter i sofaen. Har tilbragt noen timer i syrommet i dag i håp om å få ferdigstilt noe i løpet av neste helg.

  Enkelte ting tar bare litt tid. Men tunikaen din var absolutt verdt tiden du har brukt på den. :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...