mandag 17. januar 2011

Purple Flowers Skjørt i bruk!


Jeg har skikkelig bukse-vegring for tida, og derfor ble til at jeg bare måtte begynne å bruke dette skjørtet i dag, selv om jeg hadde tenkt å dille enda litt mer med det før jeg skulle si meg helt ferdig.. Hadde tenkt å sy på noen små perler i midten av de applikerte blomstene, men skitt au - tror ikke jeg kommer til å gjøre det nå, når jeg har begynt å bruke det..
Jeg har brodert på den franske teksten "Joie de Vie" og den engelske versjonen "Joy of Living" som betyr noe slik som "Gleden ved livet/Gleden ved å leve". Av en eller annen grunn dukket denne teksten opp i hodet mitt (den franske versjonen igrunn..) med en gang, da jeg først tenkte på å brodere tekst på skjørtet mitt.
Ser nå at jeg kunne spart meg noen bokstaver da "Joie de Vie" betyr mer "Joy of Life". Det er det originale uttrykket "Joie de Vivre" som kan oversettes med "Joy of Living".. (I tilfelle det er noen språk-nerder her..)Datteren min hadde en treffende kommentar idag morges: "Er det ikke innmari lenge siden du begynte på det skjørtet da, mamma"? Og jo, det er veldig lenge siden. Tror faktisk det har ligget siden august eller september og blitt skikkelig nedprioritert. Men nå er det ferdig og jeg elsker det!
Jeg har laget mønsteret etter et brukt skjørt som jeg kjøpte i sommer og som jeg likte fasongen veldig godt på. Det er dobbelt bærestykke oppe, en søt liten linning, glidelås og hempe i siden. Lengde til kneet (som jeg liker best..) 


Jeg har skrevet mer om skjørtet i dette innlegget.
Det ble ikke noen heklet bord på, fant ut at det ble litt for romantisk på dette skjørtet. Håper jeg får bruk for borden min en annen gang :-)

Brodert tekst og opplegg.
Linningen

Kveldens diskusjonstema her er hvor nerd'ete vi er på hver vår måte.
Jeg er vistnok en nerd - synerd, hobbynerd, eller noe lignenede.. Men det er kult å være nerd.. eller??

4 kommentarer:

 1. Lekkert! Håper jeg får såpass sving på symaskina etter hvert at jeg også kan sy sånt ;)

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig kommentar hos meg :)
  Utrolig flott skjørt. Så mange nydelige detaljer. Inspirerende. Sånn kant som du har på skjørtet har jeg brukt i halsen på en kjole. Flott effekt synes jeg.
  Nå skal jeg kikke litt mer her inne i bloggen din.
  Ellen :)

  SvarSlett
 3. Nøj hvor er den super sej,kan man bestille sådan en, hold op den er sej.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...