torsdag 20. januar 2011

Endelig ute av skapet

Endelig har disse produktene kommet ut av skapet og funnet sine riktige eiere. Det føles godt å vite at de har kommet til noen som setter pris på de :-)
Harmony skjørtet kom til sin eier i går og jeg har fått masse positiv tilbakemelding. Puhh!.. det var bra, det er jo alltid litt ekstra spennende å sende avgårde såpass spesielle ting.. 


Jeg lagrer unna alle god-ordene fra henne til "rainy days" som kommer.. Det er jo ganske ofte at jeg lurer på hvorfor jeg egentlig gidder å holde på med alt det jeg gjør. Hadde jo vært mye mer greit å hatt støv på hjernen og hatt et plettfritt hjem til enhvert tid.. (Ja, sææærlig!!) Eller vært litt mer treningsnarkoman.. Eller vært litt mer interessert i interiør - det kunne trenges..Også dette unike Twilight smykket har jeg fått veldig positive tilbakemeldinger på - det var gøy!


Ellers har jeg klart å løsrive meg litt fra epla-butikken i det siste - og det er godt kjenner jeg. Det var en stund jeg følte det litt stressende å stadig komme med nye varer for at butikken skulle være "synlig". 
I det siste har jeg laget mest presanger - både til andre og til meg selv ;-)

4 kommentarer:

 1. Jeg er vild med dine skørter, helt vild med purple flowers skørt, kan man bestille ? der behøver ikke være tekst på ♥

  SvarSlett
 2. Takk for koselige kommentarer!
  Violykke: ja det kan du, jeg har sendt deg en mail :-)

  SvarSlett
 3. WoW! Utrolig lekkert skjørt! Spennende kombinasjoner og masse detaljer. Fy søren, du har virkelig sansen, altså! Jammen glad du er sprudlende kreativ istedenfor å ha støv på hjernen, det hadde liksom ikke vært så mye å blogge om...

  Ha en fin dag!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...