mandag 24. januar 2011

Dagens mest crazy funn

Jeg er i Oslo nå og kveldens mest crazy funn er dette rutete skjørtet, kjøpt på UFF for en forholdsvis billig penge (heldigvis!)
Det er et rutete ull-skjørt med ruter i mørkt grønn og off-white, og smalere striper/ruter i gult og sort.I butikken var dette verdens kuleste skjørt som kan forvandles om til en mega-kul kjole.


Men nå vet jeg ikke helt.. Blir jo veldig Start-supporter med de gule og svarte stripene/rutene, og selv om jeg bor på Sørlandet, så kan jeg ikke skryte på meg å være supporter for hverken Start eller noe annet fotball-lag for den del..


Hjemme har jeg 10 nøster med deilig kid mohair garn i en herlig eplegrønn farge som jeg har kjøpt på yarn-paradise.com for å bruke i et annet kjoleprosjekt. Er ganske sikkert på at det garnet passer til. 
Jeg har ikke alle detaljene klare for denne crazy kjolen, men jeg ser mange muligheter og har mange detaljer som venter på å bli brukt :-)
Jeg har så mange ideer for denne kjolen at jeg tror jeg sprekker..
Det er bare de gule og svarte stripene og rutene som plager meg litt... 


Ja, jeg er nok gal? Eller hva tror dere???

4 kommentarer:

 1. Du kan jo blande inn flere stoff, sånn for å roe ned supporter-feelingen:)

  SvarSlett
 2. Syns stoffet var veldig spennende og pent. Du finner nok på noe kult. Ønsker deg en riktig god kveld.

  SvarSlett
 3. Veldig fint stoff! det er noe spesiellt med rutete ullstoff, og garnet passer også fint inn. Sikker på at det blir en spennende og nydelig kjole :)

  god uke!
  Hilde Iren

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...