mandag 10. januar 2011

Den store garndagen!

Nå er det influensatid. Jeg hører folk hoste og harke overalt nå, både på jobb og i butikkene. Her har kjæresten hatt 39-40 i feber siden fredag kveld, helt utslått, stakar.. Selv har jeg ikke hatt influensa på 20 år, men det er et under hvis jeg slipper unna nå.. Jeg prøver derfor å forberede meg litt - hamstrer mat og garn :-) For jeg håper virkelig at hvis jeg er så uheldig å få influensa, at jeg er så heldig at jeg likevel orker å strikke eller hekle.. Kanskje litt optimistisk?


På vei hjem stoppet jeg på Spar Kjøp - vi er nemlig så heldige at vi har en stor Spar Kjøp butikk med masse billig og bra garn fra Gjestal. Gledelig var det også at det var 20% på alt av garn akkurat nå. For en tid siden kjøpte jeg inn Rubin superwash ullgarn for å hekle teppe i oldemorsruter. Men det har ikke blitt noe av foreløbig, og jeg har brukt noe av garnet til lue til kjæresten. Men i det siste har jeg sett bilder av så mange lekre heklede tepper på ulike blogger, så nå vil jeg også begynne på et teppe! Det behøver ikke å gå så kjapt, kanskje hekle en rute om dagen?? Så får vi se hvordan det blir etterhvert.. 


Her er fargene jeg kjøpte av Rubin i dag, i tillegg har jeg ulike grånyanser liggende fra før. Tanken er nå å kombinere ulike grånyanser med litt sterkere farger. Men må jo innrømme at jeg angrer allerede at jeg ikke kjøpte flere farger. Kanskje jeg stikker innom igjen en annen dag, jeg.. tihi.. 


Da jeg kom hjem ble det enda mer garn på meg, for denne tjukkassen sto på bordet og ventet på meg! Jippi!!Litt merkelig navn på det ene garnmerket da men.. garn er garn :-)
Og dette er garn som jeg har bestilt fra yarn-paradise.com. Det var torsdag kveld i forrige uke at jeg kom over dette innlegget i bloggen til Cille. Jeg har aldri sjekket denne nettbutikken tidligere, men det gjorde jeg denne kvelden og måtte bare legge inn en liten bestilling (under 200 kr som er tollgrensa..) for å teste ut garnet og butikken. Og allerede i dag kom garnet, levert rett på døra! (I grunn litt bra at kjæresten min var syk likevel da..)
I følge dem selv er Yarn Paradise den største nettbutikken som selger garn. Og de sender fra Tyrkia. Prisene er lave og utvalget enormt. De har mest blandingsgarn og mye spesielt effektgarn. Jeg betalte gjennomsnittlig 11 kr pr 50 gram garn (salg på alt som jeg valgte). Det var inkludert frakt, men uten toll og moms siden det var under den tollfrie grensa. Du må kjøpe pakker på 400 gram.Det er en broket blanding av garn jeg har bestilt. Ser kanskje litt merkelig ut for dere, men jeg har faktisk ganske konkrete planer for dette garnet (i alle fall tre av sortene).


Mens middagen putret strikket jeg en prøvelapp med det ene garnet, på pinne nr 8 og vasket den på ullprogram. Det står nemlig håndvask på garnet, men til det jeg skal bruke det til, er det viktig at det kan vaskes på ullprogram i maskinen. Og det gikk så fint som bare det - like fint og ikke noe krymp :-)


Kommer nok tilbake til planene mine for alt dette garnet etterhvert. Faste lesere skjønner sikkert at her jobbes det parallelt på flere prosjekter - til en hver tid ;-)

2 kommentarer:

  1. Åååååååååååååå så mye herlig garn, lykke til med både strikking og influensaen som jeg håper du ikke får. Ha ei flott uke :0)

    SvarSlett
  2. Ble misunnelig her nå altså! Så mye deilig garn på en og samme tid. Lykke til med prosjektet:)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...