mandag 7. mai 2012

Herlig enkel

Hjerte i nakken bak på genseren

Denne genseren var mitt enkle påskeprosjekt. Den har vært ferdig en stund, men i det siste har jeg i enkelte tilfeller blitt utrolig treig til å fullføre og ta bilder. Her må det full skjerping til altså!


Dette var et superenkelt prosjekt. Rettstrikket genser strikket top-down etter egetlagd mønster, strikket i Bomull Sport fra Gjestal i Josefine's yndlingsfarge - lilla. I mangel på spesielle effekter på denne genseren, bare måtte jeg strikke et hjerte i nakken i vrang-strikkede masker. 


Ermene har jeg strikket samtidig ved å bruke magic loop - genialt enkelt. Ikke nødvendigvis noe raskere enn å strikke med fire pinner, men veldig smart at begge ermene strikkes samtid for da blir de jo automatisk like, og jeg synes resultatet ble veldig bra. Jeg fikk ikke tatt bilde underveis, men du kan se bilde av ermestrikking med magic loop på Camillas blog.


Selv om dette var et enkelt prosjekt, så har det slett ikke vært kjedelig! Deilig med enkle strikketøy som det bare er å dure i vei med, og Bomull Sport er et utrolig herlig garn å strikke med.


Håper Josefine blir fornøyd med sin nye vår-genser :)


A new sweater for Josefine. Super easy sweater knitted in cotton. Knitted top-down from selfmade pattern. I finally got to try knitting both arms at the same time, using magic loop - a huge success which I look forward to do again.

6 kommentarer:

 1. Fin var den, og søtt med det lille hjertet i nakken:)

  SvarSlett
 2. Enkel og enkel..synes den ble KJEMPE fin ihvertfall!!!! Liker knall godt lilla fargen!!! Takk for tipset ang. ermestrikkingen:-) Ha ei fin uke!!! Klem Ruth

  SvarSlett
 3. Det enkle er ikke å forakte - helt nydelig var den.

  SvarSlett
 4. Top-down er genialt, enkelt å strikke og flott resultat. Nydelig lilla-farge og morsomt med hjerte i nakken! :)

  SvarSlett
 5. Topp down seer ut til å gi flotte resultater. Og ja det er godt med de prosjektene som ikke er altfor krevende, men som likevel blir flotte når de er ferdige.

  SvarSlett
 6. Så fin genser i en nydelig farge! Stilig med hjertet i nakken!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...