tirsdag 24. januar 2012

Ååååå neeeeii!!!!!!!!!!!!!!

Holder jo på med jakka som jeg så vidt har fortalt dere om.
Og alt var vel og bra, selve overdelen har vært ferdig en stund igrunn og har vært kledd på Dolly-dukka en uka kanskje. Jeg holder på å strikke armene. Jeg har ikke strikket så mye den siste uka, må vel ærlig talt si at jeg nesten er litt lei av å strikke nå.. Ja i alle fall akkurat , for jeg var heldig å få mulighet til å ta bilder i dagslys i dag. Og da så jeg det med en gang - på bildet - det jeg ikke hadde sett "live", selv om jeg har sett mye på overdelen den siste uka...


En stripe på ryggen der jeg har begynt på nytt nøste etter ermehullene!!! 


For å si det rett ut: Fuckingsfaenshelvetesjævladritt!


En liten trøst kanskje at det vises best på bildet? Og heldigvis er garnet litt melert... Men jeg vet jo at den er der og kan jeg leve med den?
Hjelper ikke akkurat på lysten til å strikke jakka ferdig dette...


ikke så lett å se på dette bildet
Off-center trellis
Dobbel perlestrikk på forstykket

Fikk mest lyst til å hekle nå... Eller avreagere med en skikkelig hard treningsøkt - hmmm...

My ongoing knitting project. Unfortunately with a color difference on the back... #&¤@* But actually I didn't see it before looking at the photo.

14 kommentarer:

 1. Vet du hva, jeg skjønte at noe var feil og prøvde å finne feilen før jeg las hva som faktisk var feilen. Jeg kunne ikke finne den. Og jeg måte kikke en god stund før jeg så stripa.
  Jeg synes den ser nydelig ut så langt. Utrolig flotte fletter.
  Hvilket garn strikker du med? Synes ikke flettene jeg har strikket vises så godt med det garnet jeg har brukt.
  Klem Ellen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg bruker dette garnet: http://www.yarn-paradise.com/luxury-premium-yarns-etno-alpaca-dark-brown og nøstene var fra samme pakke, så burde hatt samme innfarging. Må bare huske å strikke annenhver omg med hvert nøste ved garnbytte, så går det jo greit. Nå styrketrening :-)

   Slett
 2. Hvoorr?? Jeg ser den ikke.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har byttet tråd rett etter felling til ermehull :-)
   Ganske så tydelig på det øverste bildet.

   Slett
 3. Jeg måtte også lese om igjen før jeg klarte å finne skillet. Men skjønner godt at du ble irritert når du oppdaget det. Kan det være en løsning og farge hele plagget når den er feridg??? Eller kanskje det ikke synes så godt for det blotte øye...
  Kjempefint mønster!!
  Enn så lenge får du nok ta ut gruffet på et eller annet vis, så blir det nok bedre etterpå :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror jeg skal klare å leve med det, men rart hvor slike ting kan irritere når man vet om det.. Skal sjekke om skulderen tåler vektløfting med stang litt bedre nå enn sist gang jeg forsøkte (det er mange, mange uker siden...)

   Slett
 4. hadde ikke du sagt det var to forskjellige fargenyanser på jakken, ville jeg ikke sett det!! flott strikketeknikk :) når du får heklet litt, kommer nok lysten tilbake for å gjøre den ferdig og det er jo en super vårfarge og fasongen er smashing :))

  SvarSlett
 5. Au da! ;) Ja ja, pyttelisann, er jo samme nyanse da, så man kan jo late som det skulle være slik :)Forstår godt at du er litt strikkelei nå, myyyyye du har strikket. Jeg hadde gått lei før jeg hadde begynt skulle jeg strikke SÅ mye som du gjør ;)

  Klem til flinke du

  SvarSlett
 6. Salut,

  C'est vrai qu'on le remarque, cela m'est arrivé aussi il n'y a pas longtemps, et cela m'a tellement énervé que je ne l'ai plus touché rss...
  N'abandonnez pas il est vraiment trop joli.
  Bon courage.Celeste

  SvarSlett
 7. Å nei, så synd. Kan godt skjønne at du synes det er litt krise. Men det er jo ei nydelig jakke, så du må jo gjøre den ferdig. Det flettearbeide på rykken er jo helt fantastisk, og veldig mye jobb. Du kan ikke gi opp nå! Ta ei pause nå, så finner du den igjen senere. Lykke til med fullføringen.

  SvarSlett
 8. Jeg føler med deg. Samme problem men klarte heldigvis å skille det mellom ermer og bol på en genser jeg strikket til jul. Bra det synes minst i virkeligheten, da. Har lagt deg til på strikkeblogger.blogspot.com. :-) Har også vært innom og sett på smykkene dine. Liker! Hilser litt nedover E-18 fra en annen sommerby. ;-)

  SvarSlett
 9. Fantastisk jakke! Ville ha beholdt den kort.glem fargenyansen, ingen ser dette..

  SvarSlett
 10. Jeg kan godt se det, når jeg ser efter, men jakken er da bare så smuk, at det glider i baggrunden. Sikke et arbejde! Klem

  SvarSlett
 11. Herlighet, så fin den blir! men bare "drit i" fargestripa. Lat som om du ikke ser den, så "forsvinner" den, vet du.
  Jeg gjorde det samme med en omslagsjakke til datteren min. Av alle ting, hadde jeg tatt med for lite garn hjem (og jeg som egentlig skal være proff på sånnt, siden jeg jobber i en garnbutikk!), så jeg fikk også en stripe-midt foran!!!
  Men jeg og datteren sier, Shit au, og så er det glemt.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...