fredag 24. desember 2010

Takker for følget og ønsker god jul

Ja, da er den store dagen kommet! Og freden har senket seg. Ute er det nydelig sol og glitrende vakker snø. Jeg håper det blir flere slike nydelige dager i romjula. Da skal kamera'et få lufta seg :-)Men i dag er det askepott som gjelder. Har sett den sammen med prinsen min, og han er minst like kjekk som prinsen i filmen synes jeg.. Jeg har tatt på huldre(jule)kjolen min og ser frem til og er spent på julaftenen i år. Den skal feires hos min søte "svigerinne", hennes forlovede og begge deres familier i et helt sprut nytt hus. Tror de driver å pakker ut ennå. Vi tar det som det kommer. Bare gøy med litt annerledes julaften synes jeg.


Helt tilfeldig kom jeg over Merete's kalender-ordlek og slengte meg med. Det har vært gøy! Jeg har fått brukt noen av bildene jeg har hatt liggende, og mimra litt når jeg kikket på gamle bilder og ikke minst fått motivasjon til å ta nye bilder. Ikke alltid har jeg følt at ordet var så aktuelt for meg, men etter å ha grublet litt så dukker det opp alternative vinklinger. Jeg har også vært heldig og fått hjelp av jentungen. Dette har vært noe vi har gjort sammen noen av dagene, og det har vært veldig morsomt!


Jeg har fått mange fine kommentarer fra de andre desember-bloggerne og også fått innblikk i deres liv via deres innslag. Føler jeg får nye venner via bloggen, og det er koselig!
Ønsker å takke for følget og ønske alle god jul!


Til slutt litt om sofakrok prosjektene mine i jula:


Ongoing project: heklet hals i Sandnes mini palett
Har kjøpt garn til ny genser til sønnen min. Vet ikke helt hvordan den skal være ennå, men noe ala gensrene under:
En ufo som bør gjøres ferdig i løpet av jula. Tova sokker til min kjære, skal brukes til utendørs skyte-stevner på vinteren. Tror han trenger de snart..


Rød kåpe kjøpt på UFF gjenbruk i Oslo i høst. Skal pimpes. Hadde vært kjekt å ha på seg i kveld. Når drar vi sa du??

God jul!!!

2 kommentarer:

  1. hei hei ..... vent nå litt .... legg fra deg den genserprosjektet til nevøen min !!!! JEG har begynt på en genser til ham !!!! .... finn deg et annet prosjekt !! la meg få ha dette i fred ;D .... du kan alltids lage noe annet spennende ..... som det NYDELIGE skjerfet som jeg fikk til jul .... TUSEN TAKK ... stor klem fra SØS

    SvarSlett
  2. tusen, tusen takk for at du var med og lekte i desember! jeg har hatt det kjempekoselig med deg og blitt inspirert til både det ene og andre. håper det blir mye å se fra deg i året som kommer!
    igjen - takk :-)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...