torsdag 23. desember 2010

PepperkakebakeDisko

I dag morges ble jeg vekket av sengekameraten min som for anledningen fikk lov til å sove i senga mi (siden kjæresten min var borte). Vi gikk ned, satte på diverse julemusikk på Spotify, og begynte å bake pepperkaker ( i pysjamas..) Hyggelig å bake til litt koselig musikk.Når sant skal sies så ble det vel mer dansing enn baking, hehe.. Men hun fikk i alle fall laget en bil som vi har satt sammen og fylt med alle cola-mennene i en hel pose med sure skrikerunger. Hele 10 stykker.. Bilen skal stå sammen med pepperkakehuset, når det har tørket ferdig. Selv gjorde jeg et forsøk på å skjære ut litt alternative hjerter (ble litt kjedelig å bare trykke ut de samme kakene om igjen og om igjen liksom..)
I kveld har vi pyntet pepperkakene, etter ønske fra pysjamasjenta. Selv må jeg innrømme at jeg føler det er litt waist of time, men men - enkelte ting er det jo viktig å bruke litt tid på..

Har faktisk laget glutenfrie pepperkaker til meg selv også i dag, og det av ferdig pepperkakedeig fra Fria!! Noe nytt på markedet så vidt jeg vet.. Det var snille kjæresten som hadde kjøpt den ferdige frosne deigen for en stund siden. Jeg har vært veeldig skeptisk, det må jeg innrømme. Men måtte jo prøve den når han hadde vært så snill (kosta jo sikkert en liten formue også, slik som alt glutenfritt gjør). Jeg smakte på deigen og den smakte pyy, men da de første kakene var ferdige, var jeg veldig positivt overrasket må jeg si. Deigen var fløyelsmyk og utrolig lett å kjevle ut, kakene ble finere enn vanlige hjemmelagde pepperkaker og skikkelig sprø. Jeg synes de smaker godt også. Så nå gadd Gittemor å trykke ut pepperkaker kan du tro!
Årets julesang her hos oss er "Jeg så mamma kysse nissen, jeg.." På bloggen Glassveranda er det mye behagelig og litt jazza julemusikk.


Musikk er dagens ord hos Merete. Musikk er en viktig del av livet mitt. Takk Spotify, for at du lar meg lytte til masse ny musikk som jeg trolig aldri ville hørt på hvis det ikke var for deg! Men ønsker meg Metallica og Pink Floyd på Spotify også, please..


Men nå er det nok på høy tid å begynne på den siste presangen som skal lages. Smykke denne gangen. Heldigvis har jeg funnet fram alt jeg trenger (tror jeg..) Er jo en hel jobb bare det, puh.. 4 kommentarer:

 1. Enig! Metallica og Pink Floyd er bra, og står på mi ønskeliste også.
  Flotte pepperkakefigurer du har laget!

  SvarSlett
 2. Høres ut som om dere har hatt en fantastisk dag :)
  Lykke til med den siste presangen.
  Ønsker deg en riktig god jul!

  SvarSlett
 3. Så koselig peppekake-bake-bilder:)

  SvarSlett
 4. herlige pepperkaker:)

  Stakk innom for å ønske deg og dine ei god jul! Varme klemmer:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...