torsdag 4. april 2013

Too much inspiration

Ting tar tid - og i det siste har jeg vært ganske så frustrert over nettopp det.
Nå er det to strikke-prosjekter som snart er ferdig (kommer tilbake med bilder av de en annen vakker dag...), og da er det 1000 ideer til nye prosjekter i hodet mitt. Litt slitsomt da hodet mitt bare kan inneholde 999 mulige framtidige prosjekter på en gang...

Her er noen ideer som svirrer rundt i topp-lokket:

Ny kofte basert på et gammelt mønster:

En søt cardigan som er fin til vårens og sommerens kjoler og skjørt:

Eller rett og slett en litt stor genser:

Bildene er hentet fra Pinterest-tavlene mine

Er det rart at jeg er frustrert over at jeg ikke rekker over mer? Det er så mange fristende prosjekter der ute og ideene hoper seg opp i huet mitt :)
Har du det slik også??? 

5 kommentarer:

 1. Heisann
  Sånn er jeg også, dermed er vi to!!!
  En genser ble ferdig i går, jakka mi holder jeg på å avslutte med, og et pledd er halvveigs, så hva iall verden skal jeg begynne på nå, tro?
  Masse flotte plagg du sikler på å lage, da!

  SvarSlett
 2. å, ja, jeg kjenner meg igjen i dette! Når jeg er ferdig med et prosjekt, enten det er søm eller strikk, må jeg på jakt etter et nytt. Det var mye fint du har funnet fram her, spennende med kofte basert på gammelt mønster!
  Lykke til med valget:)

  SvarSlett
 3. Hei
  Har det på akkurat samme måte som deg. Får rett og slett alt for mye inspirasjon. Begynner på flere prosjekter jeg, må jo prøve ut... Tror nok det heller tar lenger tid å få noe ferdig da, men slik er det.

  SvarSlett
 4. Kjenner meg godt igjen hvor jeg har overflod av inspirasjon og ideer, men begrenset med tid og tilgjengelige armer. Husbonden ymtet frempå i fjor sommer om strikkemaskin var noe jeg kunne trenge, noe jeg fnøs av da. Nå er jeg ikke like sikker lenger. ...

  SvarSlett
  Svar
  1. Kunne godt tenkt meg strikkemaskin jeg, men det er sikkert mye å sette seg inn i det også. Og jeg har ikke hatt tid til å lære meg broderi-maskinen min engang.

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...