lørdag 20. april 2013

Lappeteppe


Før påske gikk jeg litt amok og handlet inn masse stoff. Planen var en enkel duk på spisebordet i GreenGate stil. Jeg begynte (dessverre) i feil ende av stoffbunken og siden ting blir til mens man går, ble det til et lappeteppe i stedet for en duk. Fargene er rosa, turkis, aqua, grønn.Stoffene er kjøpt på Stoff og Stil, Pandouro og tre lokale butikker som har stoffer til lappe-teknikk. Men har også fått brukt noen "årgangs-stoffer" og rester fra noen kjole og skjørt prosjekter. Det er til og med gjenbruk av stoff fra et skjørt som ikke passer lengre.


Teppe er quiltet langs rutene. Jeg har valgt prikkete aqua farget stoff fra Stoff og Stil til bakstykke og brukt ulike stoffer fra rutene i teppet, langs kanten. Elsker å lage slike kanter på lappetepper, det er virkelig kronen på verket!


Josefine har lånt litt stoff og Rotary cutter'en min og klart å skjære ut et hjerte med bokstavene LOVE inni. Det måtte jo bare applikeres på en av rutene :)God helg!!!!!!!

2 kommentarer:

  1. For et fantastisk flott teppe! Har tenkt lenge på å lage et lappeteppe selv, men det virker så uoverkommelig at jeg liksom ikke kommer i gang :)
    Ønsker deg en flott helg!

    SvarSlett
  2. Så koselig sommerteppe. - Så får jeg håpe at du kjøpte inn nok stoff til en duk også. :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...