tirsdag 19. oktober 2010

On the road..

Klokka er 7:15. Ute er det mørkt, tåkete og kaldt.
Jeg sitter på bussen inn til oslo. Jeg er ikke trøtt selv om det ble en sen kveld i går med koselig middag og bursdagsfeiringer. Jeg hører nemlig på Kasabian! Får alltid lyst til å rock'e litt til denne herlige musikken! Så er det fram med hekle-tøyet :-). Det er standard hobbysyssel i bil og buss for tida. Da hekler jeg små blomster, blader, sekskanter eller finner opp nye mønster. På forrige jobbtur var jeg veldig fornøyd med at jeg fant opp oppskrift på små hjerter. Den har etterhvert blitt videreutviklet til hjerte-ranke og store hjerter. 
På bussen eller toget kan jeg bruke tid på å eksperimentere på oppskrifter som jeg sikkert ikke hadde tatt meg tid til ellers. Jeg velger bevisst kollektivtraffikk på lengre reiser uten familien, for å kunne sitte å plundre med noe. Jeg er "ho rare dama" på bussen som holder på med så mye underlig.. hekling, strikking, makramering (smykker), cropping av bilder, etc. 


Her er noen av mine små hekle-prosjekter.. Skal prøve å komme tilbake til hva de skal brukes til etterhvert :-)
Kanskje det blir et nytt armbånd i samme stil som de jeg nettopp solgte:


2 kommentarer:

  1. Ser det er en stund siden du la inn dette innlegget, men de heklete hjertene i ulike str er jo bare utrolig søte:)) Har du funnet på oppskrift selv, eller er det mulig å få oppskrifte så slipper jeg bruke så mye energi på å "knote" med å lage en oppskrift selv....

    SvarSlett
  2. Ja, de er i grunn veldig søte disse hjertene. Men har ikke laget de på en stund, så vet ikke helt om jeg husker hva jeg gjorde. Har funnet på oppskrift selv. Prinsippet er at du legger opp luftmasker først som blir "stilken" midt i hjertet. Så hekler du km, fm, hst, st osv oppover langs den ene kanten. Så snur du på toppen og hekler tilsvarende nedover på andre siden.
    Håper du får det til :-)
    Hadde vært gøy å se hvordan dine blir.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...