søndag 24. juli 2016

Mønsteret på Gromjakka publisert

Etter mye arbeid og en veldig vellykket teststrikking, er mønsteret på Gromjakka nå publisert. Du finner det og bilder fra teststrikkingen her på Ravelry.Helt siden jeg fikk sønnen min for 17 år siden, har det vært en drøm å designe fargerike klær til guttene. Det er så mye fint til jenter, men til gutter er utvalget lite og ofte kjedelig.
Gromjakka er et veldig fleksibelt design, det kan strikkes i mange farger eller få farger, og man kan velge ulike mønsteralternativer på hele eller deler av jakka. Den er også kjempefin som ensfarget.
Gromjakka passer like godt til både gutter og jenter egentlig, for som vi vet kan jentene bruke alt som guttene kan bruke, men ikke omvendt. Den kan også strikkes som tunika med strukturmønster på bærestykket, glattstrikk nede på bolen. Da er det fint med knapper bare på bærestykket. Se eksempel på dette på Ravelry siden for mønsteret.

Gå gjerne inn på Ravelry siden og se de flotte Gromjakkene som teststrikkerne har laget. Det er utrolig fasinerende å se hvor forskjellige jakkene ble. Alle er strikket ut fra samme oppskrift og med samme strukturmønster som basis, men de har fått velge fritt i garnalternativene, farger og mønsterkombinasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...