lørdag 16. august 2014

Sommer-favoritt

Dette er en kjole jeg sydde for noen uker siden - den har blitt en favoritt allerede :)Det mønstrete stoffet i overdelen er en kjole som jeg bare elsker stoffet på, men fasongen og størrelsen var ikke helt meg lengre... Har lenge hatt lyst til å sy noe av stoffet og endelig fikk jeg gjort det. Bakstykket er en rest av jersey fra et annet prosjekt og resten av stoffene er nye stoffer fra Stoff og Stil. Det prikkete stoffet er fast stoff, de andre er jersey. Og kombinasjonen av jersey topp og fast stoff på nederdelen liker jeg, blir nok mer av det framover :) Det er skjult glidelås i siden. Mønsteret på overdelen er Onion 2013 og nederdelen er fra 50-talls kjolenJeg har nå laget fire kjoler der jeg kombinerer den samme nederdelen med ulike overdeler: Litt tilbehør må man jo også ha :)
Her har jeg funnet fram noen smykker av agat sammen med heklede blomster og lær, laget for en stund siden.
Holder også på å planlegge en kofte/jakke/cardigan til kjolen. Hadde først tenkt på turkis, lilla, syrin-rosa og hvit, men har landet på turkis og hvit. Trenger bare strikketid, mye strikketid...

5 kommentarer:

 1. Hei Gitte
  Den siste kjolen din her, må være min favoritt, altså.
  Likte så godt fargene sammen, og stoffet, og den lilla midjen. Utrulig flott var den.
  Gleder meg til å se jakken du strikker til, også.
  Nå har jeg lagt opp til enda en jakke, nr tre av fire( hittils), men så får jeg se hvor mye tid jeg får til å strikke, da jeg allerede på mandag starter å jobbe igjen. Og etter noen dager, drar jeg både på møter i Oslo, og gave og interiørmesse på Lillestrøm. Tar iallefall strikketøyet med, så jeg kan strikke på reisen og på møtene.
  Nyter solen akurat nå, men flyr ut og inn, for av og til drypper det........
  God helg. Klem

  SvarSlett
 2. Å så fin kjole!!! -og smykker.
  Jeg blir så imponert over de fine antrekkene du lager,
  med strikkede jakker som matcher fargene i stoffene helt perfekt:)
  Lykke til med denne jakken også.
  Klem Beate

  SvarSlett
 3. den kjolen var råflott! Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 4. Nydeleg kjole, forstår godt at denne er mykje i bruk. Turkis er ein farge eg likar kjempegodt, ein gladfarge :-)

  SvarSlett
 5. Så fin den ble, og så smart å redesigne på bakgrunn av et stoff du ikke har lyst til å kvitte deg med. Kan tenke meg at dette er dine farger, og stykkene gjør det til noe mer. Hadde spesielt sans for det fine blomsterarmbåndet ditt. :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...