fredag 29. august 2014

Pantone Høstfarger 2014

Når sommeren er på hell (eller helst enda tidligere) er det på tide å ta en titt på høstfargene. Pantone.com har alltid en fin oversikt over fargene som kommer, basert på New York fashion week.Ta en titt på denne flotte oversikten over høstens fargetrender i dette dokumentet.

Og fargen "Radiant Orchid" er her årets farge. Tipper vi får se mer av den til høsten :)Ønsker alle en god helg :-)

5 kommentarer:

 1. Å! så morro å se de nye høstfargetrendene. Også var det så flotte tegninger til.
  Jeg skal gå med litt rosa....eller Fuchsia må jeg vel si, i høst, siden jeg kjøpte inn garn i denne fargen i DK i sommer. Hadde det ikke vært for de fire Selmajakkene jeg må strikke i høst, så hadde jeg hatt en jakke og kanskje et sjal i Fuchsia . Jeg får strikke på, så kanskje jeg rekker det :)
  Hvilke farger skal du gå med i høst?
  God helg. Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg elsker Fuchsia jeg også, men tror det blir litt mer brunt i år enn jeg har brukt tidligere.

   Slett
 2. Flotte farger i høst - men etter besøk i klesbutikk i går ble jeg helt matt. Grått, grått og mer grått. For ikke å nevne sort, sort og mer sort. Helt utrolig tragisk og trist for de allerfleste nordmenn som ikke kler de fargene.... Puh, strikkepinner og fargerikt garn er jo selve redningen!!!!

  SvarSlett
 3. Flotte farger, ja, bra vi har godt utvalg i garn!

  SvarSlett
 4. Dette er nok farger som kommer etterhvert. Vi ligger vel et år eller to etter? I butikkene i høst er nesten alt grått med et hint av burgunder og grønt, - men det er MYE grått. Synes det er morsomt å se på trender og kan hente inspirasjon fra det, men ender som regel opp med å jobbe med favorittfargene likevel. :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...