tirsdag 26. august 2014

Impuls-prosjekt

Her sitter man og planlegger hva man skal lage, hva man skal handle inn, farger, materialer, hvordan detaljene skal være... men det er jo alltid morsomst med de prosjektene man bare starter med på impuls fordi man plutselig fikk veldig lyst til å prøve å lage noe man har sett eller på en annen måte fått en ide om.

Slik var det med det nye hekle-teppet jeg plutselig har begynt på.

Det var en samtale på en strikkekveld som startet det hele, vi satt og snakket om ting vi hadde lyst til å lage og ideen festet seg og var slett ikke til å bli kvitt igjen :)Jeg måtte jo bare prøve å få til å hekle disse fine stjernene. Teppet heter All-star blanket og er designet av Doris Chan, som lager superbra hekle-mønster og -bøker.  Mønsteret finnes i boken Crocheted Gifts: Irresistible Projects to Make & Give.
Jeg hadde ikke tid til å vente på boken, så jeg har prøvd å finne ut av det ved å se på bilder på nettet - tror jeg har klart det. Close enougth...Jeg bruker standard superwashgarn fra ulike fabrikanter. Planen er å ha stjerner i ulike rødfarger, lys grå, mellom grå og noen få mørk grå. Jeg skal prøve å hekle de sammen når jeg har nok stjerner til en rad eller to, slik at teppet vokser etterhvert som jeg hekler ruter. Er spent på hvor langt jeg har kommet på teppet til jul. Det hadde jo selvsagt vært supert å være helt ferdig, men jeg har jo ekstremt mange planer om andre prosjekter, så her kommer det vel rett og slett an på hva jeg synes er morsomst. 
Den siste uken har hekling definitivt vært morsomst, trengte vel litt avveksling fra alle strikke-prosjektene :)


5 kommentarer:

 1. Så stilig! Dette kommer til å bli kjempefint! Kos deg med heklingen:)

  SvarSlett
 2. Dette kommer til å bli kjempefint! Spennende med noe nytt, lykke til!
  Hilsen Signe.

  SvarSlett
 3. Deilig å ha pausearbeider. Har selv akkurat erfart hvor viktig det er for å ikke gå helt lei. Det ser jo ut til å bli et koselig teppe. :)

  SvarSlett
 4. Så stilig :) Dette blir nok et flott teppe etter hvert!
  Nyt helgen :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...