onsdag 2. april 2014

Kortreist garn

I dag har jeg vært i Spinnerigården i Arnevik i Grimstad og kikket på garnet de spinner og farger der. Det ble noen nøster 2 tråds strikkegarn med hjem. 100% spelsau-ull og farget med naturfarger. De hadde veldig mange fine farger, men en klar grønn måtte det bare bli, en skikkelig herlig farge. 
Og jeg som ikke har så mye tid til strikking nå... Har så lyst til å hespe opp og strikke prøvelapp med en gang, er spent på dette garnet. I butikken lå det mange ferdigstrikkede plagg og det så ut til at det var strikket på ganske tykke pinner med et veldig bra resultat. Må prøve å holde meg, men kan jo nyte synet av det på spisebordet en stund i alle fall :)

6 kommentarer:

 1. Vi har hatt endel av Hoelfelt Lund sitt garn i butikken, som jeg tok inn. Sikkert det to tråds som du har kjøpt. Jeg tok inn kun ufarhet garn, dvs garnet hadde de naturlige fargene, som hvitt, brunt beige, sort..... Jeg kjøpte både Spælsaugarnet og Villsaugarnet.
  Garnet tåler å bli strikket på tykke pinner. Vi brukte det mest til noen votter og jaktsokker, som ble strikket på pinne 5 for så å bli tovet. Varmere plagg får du ikke!!!
  Til pledd er det også et herlig garn.
  Fine farger du har kjøpt deg. Blir det til en ny jakke, tro?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke det mykeste garnet, så det er ikke for sarte sjeler. Men det var tydelig at naturfargene var de mykeste. Så en vott som var tovet, den var utrolig deilig og myk. Men dette skal nok bli en jakke en vakker dag håper jeg :-)

   Slett
 2. Moren min strikket faktisk en fanakofte på tynne pinner med dette garnet, -det ble helt nydelig!

  SvarSlett
 3. Å, der var det mye flott! Happy Knitting!

  SvarSlett
 4. Du og jeg har veldig lik smak når det gjelder farger. Nydelig grønnfarge.
  Ellen :)

  SvarSlett
 5. One of the two main types of nucleic chanel replica acid (the other being DNA), which functions hermes outlet in cellular protein synthesis in all living cells and replaces DNA as the carrier of genetic into nutrients.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...