torsdag 6. desember 2012

Oppspinn Hals & Ting tar tid

Tidligere i høst strikket jeg en kjole i ulike garnsorter og mønstringer. Siden jeg hadde mye garn igjen og kjolen er litt åpen i halsen, var det en god unnskyldning for å lage en hals som passet til.
Halsen var forsåvidt et morsomt prosjekt, men pga. tynne pinner og mange parallelle prosjekter, tok det sin tid å få den ferdig. Og da den var ferdig, tok det sin tid å få tatt bilder og blogge om den - slik er det noen ganger...

Oppspinn - min første strikkekjole

Jeg må innrømme at en stund da jeg strikket på denne, trodde jeg dette ville bli verdens rareste hals, men da den var ferdig syntes jeg bare den var verdens stiligste. Siden den er strikket i ulike mønstringer blir det litt ulik vidde på halsen, noe som ikke vises når den kommer på - da er det jo bare kjempefint med ulike mønstringer! Og halsen får ulikt uttrykk etter hva som kommer foran.


Garn: Cotton Andorra Color fra Regia, lys blå Royal Alpakka fra Dalegarn, kitt-farget Drops Alpaca, lys brun Drops Baby Merino, dongeriblå Drops Fabel.
Mønster: Eget. Strikket rundt på liten rundpinne (armpinne) slik at halsen blir dobbel. Lagt opp 72 m og b
rukt midlertidig opplegg (http://www.pickles.no/midlertidig-opplegg/) Masket halsen sammen til slutt. Lengde 130-140 cm.
Pinner: 3,5


4 kommentarer:

 1. Utrolig stilig hals. Du er bare super flink til å lage egne mønster. Ha en fin helg

  SvarSlett
 2. Den er altså skikkelig stilig og så kreativt!! Perfekt!!!

  SvarSlett
 3. Den ble nydelig. Liker veldig godt fargekombinasjonen.
  Ellen :)

  SvarSlett
 4. Den ble jo både stilig om morsom. Flotte fargekombinasjoner. :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...