søndag 18. november 2012

Mig av Annette Danielsen

Ja så ble den endelig ferdig, jakken Mig av Annette Danielsen.

Garn: Dobbel tråd Højlandsull fra Isager.
Mønster: Mig av Annette Danielsen.

Endringer: Strikket top-down og uten vendestrikk i nakken da det ble penere foran synes jeg. Økt ut mellom flettene over hoftene.
Pinner:4,5.

Garnet er deilig og jakken ble veldig god på og uten antydning til å klø. Men når jeg strikket med to tråder av dette garnet ble det veldig lett ujevnheter i strikkingen. Derfor ble det ikke så koselig å strikke denne jakken, måtte hele tiden prøve å få resultatet jevnt. Dessverre ble det heller ikke helt bra etter vask og lett damping.


Ønsker alle en god søndags-kveld!

12 kommentarer:

 1. Nydelig jakke og lekker farge!! Du er flink med pinnene! Det har nok vært mye arbeid med den, Jeg har ikke strikket noe genser eller jakke ovenfra og ned noen gang, det høres spennende ut!

  SvarSlett
 2. Kjempe flott! Nydelig farge! Dette ser ut som et mønster jeg må legge i lyst å strikke engang køen min

  SvarSlett
 3. Respekt......flot arbejde....smart og lækker jakke!

  SvarSlett
 4. Det var en nydelig jakke, for et flott prosjekt, du må ha god tålmodighet som går igang og så får ferdig noe så flott! Ha en fin ny strikke uke hos deg!

  SvarSlett
 5. Fantastisk fin.
  Så flink du er:)

  SvarSlett
 6. En kjempeflott jakke du har strikket. Modig gjort tilogmed. For Annette Danielsens oppskrifter er ikke til å spøke med. Hun finner på noe merkelig underveis i oppskriften, som man ikke kan forstå, før man er ferdig med oppgaven.
  Glem at den er ujevn, den ser helt bra ut for meg. Og det skal jo være et bruksplagg. Sånn, nå kan du begynne på noe nytt (det har du sikkert allerede gjort.....)

  SvarSlett
 7. Så synd at garnet ikke var helt den store opplevelsen, men jakken ble i alle fall nydelig. Nydelig arbeid, og man kan ikke se noen ujevnheter i garnet på bildet, så det er kanskje du som føler mest på det som vet det?

  Jo da, Anette Danielsen kan sine mønstre, og du kan såvisst strikke dem. :)

  SvarSlett
 8. Synes den ser veldig flott ut!!! Har samme erfaring med dobbelt babygarn. Men det jevner seg jo gjerne ut med litt bruk og vask. Uansett er denne så fin!!

  SvarSlett
 9. Praktfull. rett og slett. Eia var den min.
  Klem

  SvarSlett
 10. Ujevn??? Da skulle du sett mine produkt på nært hold! Jakka di ser ut som den er maskinstrikka. Du er kjempeflink! Jakka ble bare helt nydelig!
  Ellen :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...