fredag 9. november 2012

Den jævla kjolen


Har litt panikkangst for å skulle gå i denne kjolen i morgen...
Etter operasjon og 10 uker på sofa'en er jeg ikke klar for fest akkurat. Har jo gått glipp av minst 30 treningstimer...Problemet mitt er vel at jeg ikke helt har kroppen til unge og smekre Katinka her. Jeg fyller ut denne kjolen kan du si (vel, ikke armene helt da).

Mønster: Onion 2013 med tilpasninger til en kort og rund kropp. Bl.a. har jeg sydd inn en kile i skjørte-delen (for mere vidde) i samme blondestoff som på armene og beltet i livet. Kjolen er sydd i tre ulike kvaliteter og underdelen er foret.Vel, vel her er det vel bare å ta på de vonde fin-skoa og den jævla kjolen, holde inn pusten, ut med brystet og smile.
Er hvis ingen party-jente jeg... 

6 kommentarer:

 1. Når man ikke ha lyst blir det som regel hyggelig alikevell. Ha en fin fest om du enn må sy ut kjolen og parkere skoene under bordet.

  SvarSlett
 2. Hoho, kjenner følelsen:))..kjøp en bodyslimmer, det har jeg på de verste plaggene, ikke så ille å gå med faktisk:))..eller skit i det, du blir sikkert fin, for kjolen var lekker, og artig blir det, skal du se:)
  God fornøyelse, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 3. Gå på fest med hele deg og hodet høyt!
  Jeg er sikker på at du er vakker.
  Fin fest i fin kjole!
  Klem Beate

  SvarSlett
 4. Du er ikkje åleine om den følelsen, men det ordnar seg nok. Kjolen er fin, den. Kos deg i kveld :)

  SvarSlett
 5. Kos deg på festen! Kjolen er lekker og jeg er sikker på at du kommer til å ha det gøy likevel. Det er som regel kun en selv som legger merke til at det kanskje strammer litt på "feil" sted. Synd å skulle gå glipp av en hyggelig anledning for slike bekymringer. Det beste er vel om du er friskmeldt etter operasjonen?

  SvarSlett
 6. Takk for oppmuntrende kommentarer! Det ble en topp kveld og kjolen holdt natten lang uten å revne (til tross for mye god mat) og fikk svingt seg litt på dansegulvet. Det ble skikkelig gøy til tross for litt panikk før bruk :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...