fredag 9. september 2011

To the sea

Mine fredagsfavoritter fra Epla handler i dag om 


sjø - hav - bølger


Se hele listen her


Denne listen begynte jeg på for lenge siden, i dag var følte jeg for å gjøre den ferdig. Det var ringen fra Hassel Design som minte meg på min uferdige liste. Jeg elsker nemlig stener. Har jeg sagt det før? Jeg samler alltid stener på stranda i Danmark. Og ofte finner man noen riktig fine. 
Som i denne ringen som jeg har vist dere tidligere:


eller dette smykket som jeg nettopp har solgt:


eller mine smykker:
Eller slik som denne smykkestenen som jeg ofte bruker til fotografering av smykker:Stenene er funnet her eller i nærheten av det gamle fiskerhuset på Begtrup Vig. Min oldefar eide dette huset, han var en fisker og huset er fremdeles i familiens eie.

Flere stener som venter på å bli brukt:


Fiin fredag!!!

7 kommentarer:

 1. Hei og hopp :)
  Så koselig det så ut i Danmark, heldig dere er som har det. Likte veldig godt den smykkesteinen din, så nå må jeg ut på leting etter en fin smykkestein som jeg kan bruke til fotografering :) kjempelurt!
  Ønsker deg en strålende helg

  SvarSlett
 2. Kjempefin liste du har laget - det er så masse fint på Epla!!
  - jeg samler også stein, har masse masse masse og av og til klarer jeg å få til et smykke av noen av dem :) Liker dine kjempegodt!

  God helg og stor klem!

  SvarSlett
 3. Enig i at stein er gøy! Smykkeeskene mine kjøpte jeg for rundt ett år siden. Jeg kjøpte opp ett parti, og husker ikke hvor det var lengre.

  SvarSlett
 4. Kjempefine favoritter! Så koselig å få vite (og SE) hvor steinene er funnet! Artig når det er litt historie bak smykkene! God helg! :)

  SvarSlett
 5. Så mange fine steiner:) Fine bilder av familiestedet i Danmark også!

  SvarSlett
 6. Fikk nesten sommerfølelsen tilbake når jeg så bildene dine. :). Du lager røffe og kule smykker.

  SvarSlett
 7. Så otroligt många inspirerande bilder på konstverk. Jag älskar också stenar, de är så helt naturliga fast de talar sitt eget språk i form. Det verkar som turkos är en favoritfärg i konstverk i Norge, jag håller med det är en vacker färg särkilt på sommaren till brun hud.

  nettan.klar@gmail.com

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...