lørdag 6. august 2011

Svale haremsdager

Jeg har hatt et ambivalent forhold til haremsbukser, men kan ikke annet enn å synes at haremsbuksene til Staff er ganske stilige...

Jeg har derfor kombinert trangen til å eksprimentere med behovet for å bearbeide bukseangsten jeg har hatt en stund, og laget en sommerlig haremsbukse.
Buksa er laget av ulike hvite stoffer med detaljer i dongeri. Lommene f.eks er fra Josefine's veldig slitte bukse. Stjerner går igjen i applikasjonene og i flere av stoffene. 
Jersy i linningen og i åpningen ved beina, gjør buksa superbehagelig på. Mønsteret er laget ut fra et mønster fra Stoff og Stil, men endret betydelig.

Detaljer:


Josefine og jeg har konkludert med at haremsbuksa ble over all forventning. Jeg må ærlig innrømme at jeg holdt på å skrinlegge hele prosjektet da det var halvferdig...

Inspirasjon - nu by staff:


Haremsbukse fra Nu by Staff
Tilbehør:Langt smykke i en nydelig gråblå farge. Laget av blå koral, blå dragevingeagat, blågrå skjell perler, gråblå rocailles og metall. Armbånd av blå koral, blå dragevingeagat og metall. Smykker i denne gråblå fargen er min absolutte favoritt :-)
Ringen er laget av MONOme.


Ha en fin dag! Her skinner solen igjen :-)


Inspired by nu by staff I've made myself harem pants. I was so close to giving it all up, but are quite satisfyed with the result. It's wery comfortable to wear. 
The jewlery are my favorites. Made by blue coral, shell and agat. Have a nice day!

13 kommentarer:

 1. Åhååå....så stilig! Flink du er! Den ble råfin! Lekre bilder med smykker og det hele. Flinka :)

  En klem fra meg i farten....

  SvarSlett
 2. Så tøff bukse, veldig fine detaljer. Jeg har også tenkt på denne type bukse og her om kvelden fikk et gammelt tynt skjørt gjennomgå ,-)

  SvarSlett
 3. utrolig tøff bukse!!!! Skikkelig flotte detaljer. Elsker smykkene du viser også, er det du som har laget de? Det halssmykket ble jeg helt forelsket i altså:))

  SvarSlett
 4. Så utrolig fine bukser! Haremsbukser er jo så behagelig å gå i, og disse var superstilige!

  SvarSlett
 5. Utrolig stilig bukse! Du har jammen knekt haremskoden! Flott med ulike stoffer og strukturer, denne tror jeg du kommer til å bo i til frosten kommer! (o:

  SvarSlett
 6. Ååå, tusen takk for alle herlige kommentarer! Anita: Ja, det er jeg som har laget smykkene men ringen er fra MONOme.

  SvarSlett
 7. Den ble faktisk kul! Stilig med stjernene som går igjen og kombinasjonen av ulike stoff. Nydelige smykker.
  Ellen :)

  SvarSlett
 8. Tøff bukse, har det samme forholdet til haremsbukse som deg - litt ambivalent men også litt frista :) din ble veldig bra!
  ...og smykkene dine er kjempefine!
  Klem og god søndag

  SvarSlett
 9. Denne haremsbuksa var kjempestilig! Jeg har også hatt (og har vel egentlig enda) et litt ambivalent forhold til haremsbukser. Jeg er så lav at jeg har ikke tro på at de ser bra ut på meg, så jeg har aldri turt å prøve dem. Men denne var virkelig flott!!

  Og som alltid er du utrolig flink med kameraet. Er en fryd å se bildene dine.:)

  Ha en toppers søndag!

  SvarSlett
 10. Buksa du laget ble kjempetøff! Må innrømme at jeg også har et litt ambivalent forhold til haremsbukser. Kan synes at de er kjempefine på andre, men blir neppe å se i dem selv.

  SvarSlett
 11. Salut,
  Vous êtes très créative, bravo ce travail est très original et parfaitement exécté.
  Bon dimanche.Celeste

  SvarSlett
 12. Så fin buksen var;) Du e goe!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...