torsdag 25. august 2011

Glad!

Denne uka har det dukket opp mye spennende i postkassa mi kan du tro!


1.

Jeg har fått nytt yndlingsskjørt - kjøpt på Epla hos Bonka Rakka!Da jeg så at Trine, med bloggen Kjoler og sånt, hadde lagt ut for salg disse kjempefine skjørtene som jeg har siglet på lenge, var jeg lynrask med å sikre meg ett. 
Siden det ikke var mange å velge i i min størrelse, ble det et grønt skjørt. Og det angrer jeg ikke på, fargen er kjempefin!


Hjertene er malt på for hånd og stoffet er hentet hjem fra Sør-Korea av Trine selv. Dette er stoff munkene i Korea bruker i sine klær. Pga av luftlommene mellom de to lagene - gir dette bomullstoffet både en lun følelse samtidig som det er lett. Skjørtet er utrolig deilig å ha på!


Litt av det som er tilsalgs hos Bonka Rakka:
2.

Ring og hjertesmykke kjøpt hos Bi-Design.

Anita's fredagsfavoritter forrige uke, fikk meg til å sjekke ut butikken Bi-Design på Epla. Jeg falt pladask (igjen...) for denne skjønne ringen. Hjertesmykket laget av cernit, fikk også lov til å bli med hjem til meg. Blir veldig fin til perler av hvit jade :-) 
Noe av det som er tilsalgs hos Bi-Design:


3.

Sist men ikke minst: Jeg har vært heldig igjen og vunnet Give Away'en til Vibeke med bloggen ZikkZakk Design. Denne stilige clutch'en lå i postkassa i dag <3


Den er laget i en nydelig dyp rød skinn-imitasjon. Jeg har veldig sansen for den asymetriske fasongen! Enkel og spesiell på en gang! Kommer til å bli mye brukt!  

Noe av det lekre som er tilsalgs hos Vibeke i Epla-butikken ZikkZakk Design:


Kanskje det var noe her du også likte?

This week I have been so lucky to win the lovely red clutch on a Give Away on ZikkZakk Design's blog. I have also bought the skirt from Bonka Rakka, and the ring and heart from Bi-Design. They have all become my new favorites.

9 kommentarer:

 1. Flott skjørt til deg også. Jo vi har lik smak. Likte alle de fine tingene du har fått i posten i det siste.Særlig veska.Knallstilig.
  Ellen :)

  SvarSlett
 2. Kjempenydelig skjørt!
  Trine lager fine ting :)

  Grattis med vinnerlykke :)
  Jeg rådigger clutchveskene til Vibeke. Må si jeg ble litt overrasket når jeg så de var så store sammen med hånden din. Har ikke sett så nøye på målene jeg, men det var jo bare lekkert det altså :)

  SvarSlett
 3. Så mye fint du har fått i posten. Skjørt var herlig og ringen var flott.Må også få gratulerer så mye med den kjempefine veska,du har vunnet.

  SvarSlett
 4. Masse nydelige skatter i din postkasse! Jeg liker dem alle sammen, og forstår at du er megafornøyd :)

  Ha en flott helg! Klem

  SvarSlett
 5. Her var det mye lekkert! Også så morsom måte du har vist frem alt på. Herlig!!! Gratulerer med nydelig veske fra ZikkZakk også.
  Ha en god helg videre :)

  SvarSlett
 6. Hei på deg

  Så mye flott du har funnet:)

  SvarSlett
 7. Tre nydelige ting du har blitt eier av. Like flotte alle sammen !

  God helg til deg

  Toril

  SvarSlett
 8. Så mye fint du har fått i postkassen i løpet av uken!!

  Og godt å høre at du er fornøyd med clutchen! Nå holder jeg på å lage enda tykkere og stivere clutcher, så er spent på hvordan dem blir.

  Ha en nydelig helg!

  SvarSlett
 9. Her var det mye fint, ja! :) Synes skjørtet var nydelig! Og Vibekes vesker er jo kjempefine! :) God helg til deg og dine! :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...