søndag 24. juli 2011

Et døgn i sjokk

Etter et døgn i sjokk, er vi fremdeles like lamslått over grusomhetene som er begått i Oslo og på Utøya. Det er rett og slett uforståelig.


Et høydepunkt her i dag, er pakken jeg fikk fra Silje, som har butikken Papirsymfoni på Epla.


Jeg har kjøpt en liten veske og en oppbevaringslomme.

Vesken er supersøt og passer perfekt til Koss hodetelefonene mine. Vesken som følger med disse hodetelefonene er jo håpløs liten, så det var greit å endelig få en veske som passer. Den kommer til å bli brukt hver dag!


Bilde lånt fra Papirsymfoni
Oppbevaringslommen er også kjempestilig. Skal brukes på arbeidsrommet regner jeg med. Sliter enormt med å ha orden i sysakene (og alle de andre hobbytingene...), så håper denne kan hjelpe litt.


Silje lager veldig mye fint og butikken hennes, Papirsymfoni, var en av de første butikkene jeg la merke til på Epla. Alt Silje lager er så forseggjort synes jeg!


Et utvalg av varer fra Papirsymfoni
Today was a sad day in Norway with the unbeleavable terror actions that was occured in Oslo and in Utøya were at least 92 persons has been murdered. Still, I has happy to receive a package from Silje who has the store Papirsymfoni on Epla. She makes a lot of nice things!

3 kommentarer:

 1. Vi tænker meget på jer alle i Norge og har tændt lys her i aften.
  Det er ubegribeligt.
  ***
  Det er så flotte ting, Silje laver. Jeg har selv lige været inde på hendes butik i dag.

  Klem Louise

  SvarSlett
 2. Her går jeg fra den ene ytterligheten til den andre. Tristhet på grunn av hendelsene på Østlandet i helgen, og nå stor glede over dine varme ord. Du varmer mitt hjerte med ditt innlegg. Det gleder meg veldig at du ble fornøyd med innholdet i pakken. Tusen takk for at du er du.....

  Klemmer fra meg til deg

  SvarSlett
 3. Sjokk beskriver vel bra hva man føler. Klem tilbake!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...