torsdag 21. juli 2011

Bukseangst

Jeg har hatt skikkelig bukseangst en god stund nå...


I et forsøk på å rette på dette, har jeg sydd en tynn blomstrete bukse, i en deilig tynn bomulls-kvalitet. 
Bukse fra GNIST - topp fra Cream
Bukse fra GNIST - topp fra Cream
Stoffet kjøpte jeg i Danmark hos Otto Sørentsen i den lille byen Rønde. Mønsteret er fra Burda Easy vår/sommer 2011. Fasongen på buksa er vid foran - litt slik som fiskebuksa til Stoff og Stil, og kan lages kort eller lang. 


Jeg har laget den lang for å bruke den til høsten og vinteren. Nede har jeg bare sikset over sømmen slik at buksa både kan brukes lang eller med oppbrett. Oppbrettet kan den bli posete under kneet. Full fleksibilitet med hensyn på lengden med andre ord.
Detaljer:
Knapper ved linningen, strikk i linningen bak på buksa

Herlige duse nyanser i grått og brun/beige
Fortsatt god kveld!!

6 kommentarer:

 1. Bukser er en av de tingene jeg kvier meg for å gi meg ut på selv om jeg har sydd en del. Etter å ha fått noen tips av min datters sylærer forsto jeg omsider hvor og hva jeg måtte gjøre for å få vekk posene jeg alltid får foran på buksene jeg syr. Har fortsatt til gode å finne det perfekte mønsteret. Har nå hørt rykter om en bok fra Burda om mønster-tilpasninger til en "ekte" kropp. Tror den kommer i bokhyllen i løpet av høsten om jeg klarer å få tak i den. - Ellers synes jeg du har gjort et godt stykke arbeid med buksen din, deilig sommerstoff du har fått tak i. :)

  SvarSlett
 2. WOW! Den ble flott. Nydelig stoff. Så flink du har vært. De to toppene fra Cream likte jeg også.
  Klem Ellen :)

  SvarSlett
 3. Så flink du er! Og for en herlig bukse! Kjempesøt. Og praktisk. Og ikke minst behagelig. En bukse etter mitt hjerte. :D

  SvarSlett
 4. Kjekt å kunne sy sin egen bukse. Den ble kjempeflott synes jeg. Fint stoff og behagelige farger. Tror ikke jeg skal prøve meg på å sy noen bukse med det første, jeg synes det virker så vanskelig.. Men kanskje en vakker dag.:)

  SvarSlett
 5. Så nydelig stoff! Ble kjempefin den buksen din! Jeg har også bukseangst for tiden, men den største angsten min er sokker. Nekter å ha på meg sokker på denne tiden.

  Ha en herlig dag! klem

  SvarSlett
 6. Flott bukse og tøff sammensetting. Har utfordret meg selv med ikke kleskjøp fram til jul og søm av bukser står på plan ,-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...