onsdag 16. februar 2011

Vår kom til meg!!!

De siste dagene har det vært snø-kaos på Sørlandet. Og det er ikke mer jeg hater i hele verden! Jeg kom meg nå til slutt hjem i dag også, puhh..


I istedenfor å sutre om vinteren velger jeg å tenke på våren :-)


Jeg har endelig fått bruker på Pinterest.com og ELSKER det. Pinterest er en virtuell oppslagstavle der du "pinner" bilder du ser på nettet under dine egne kataloger/mapper. Alle andre medlemmer kan se det du har hengt på tavla di og "re-pinne" hvis de også liker det. Du kan se min oppslagstavle hvis du klikker på knappen i menyen til høyre merket "See my pins on Pinterest".


Jeg har pinnet mange kjoler som inspirerer meg. Mange av de er 60 og 70-talls "vintage" kjoler. Kjolene jeg viser her er alle hentet fra modcloth.com som selger både nye og vintage klær.Jeg har kjøpt et skikkelig fargerikt mønstrete brukt (vintage) skjørt som definitivt skal bli til en kjole i løpet av våren.


Skjørtet er ganske rett i fasongen, med litt rotete mønster, ser derfor for meg at toppen skal være roligere og ta opp elementer/farger fra skjørtet. Kanskje det blir litt 60 eller 70-talls preg på denne kjolen :-)
Jeg fortsetter å drømme om dette, mens snille kjæresten min kjører hjem bilen min som jeg ikke klarte å få helt hjem i dag...

3 kommentarer:

 1. Mange vakre kjoler å drømme om.
  Ellen :)

  SvarSlett
 2. Mye fine kjoler. Jeg har også startet opp på pinterest denne uken, og er bitt av basillen:)

  SvarSlett
 3. Mange vakre kjoler :-)

  og ja , vi er klar for vååååår :-)

  ( jeg liker snø jeg - men her i Bergen har vi fått mer enn vi pleier - så jeg er ferdig med snø nå :-) )

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...