torsdag 29. mars 2018

Raglan dilla

Jeg har virkelig fått dilla på å sy i jersey i det siste. Jeg har kjøpt cover maskin og da ble det plutselig veldig mye morsommere å sy i jersey. 

Jeg har lenge hatt lyst til å sy meg noen topper og gensere, og endelig har jeg kommet i gang :)
Jeg har laget meg et mønster med raglan og variert det. Jeg har tatt utgangspunkt i Onion 2036 (kjolemønster) og modifisert det. 
Jeg har laget 3 ulike vidder på ermene og to ulike lommer. Noen er kantet med bånd av ribb eller jersey, andre med påsydd vrangbord av ribb eller jersey.

  

Dette er den første toppen jeg sydde etter er topp jeg har brukt på en kjole tidligere. Jeg forlenget den, men synes den ble litt kort. Her er det vide, posete ermer med kant av jersey nederst på ermet.
Elsker disse vide 3/4 lange ermene. De er veldig behagelige på og er feminint synes jeg. I halsen er det belegg.
Stoffene er fra Stoff og Stil og fargene er helt nydelige!   

Den andre toppen etter at mønsteret ble forlenget. Herlig stoff fra Stenzo kjøpt for noen år siden og som har godgjort seg litt i lageret.
Denne har også vide ermer. Bakstykket er også grønn-prikkete.


Denne er sydd i isoli fra Stoff og Stil, med vide ermer i svart chenille. Rosa-rød melert french terry på bakstykket kjøpt hos Kjekk og Søt.


Denne genseren har vært en favoritt. Med stor lomme og mellomvide ermer. Isoli fra Stoff og Stil og ribb fra Kjekk og søt.Litt sprø må det være lov å være :)
French terry med roboter i herlige farger. Cortelle jersey i en deilig kvalitet - tykk og god og isoli til bakstykket, begge fra Stoff og stil.


   

  

Denne er helt ny. Blomstrete stoff fra Stoff og stil. Prikkete stoff fra Meretes Atelier. Med vide ermer og lommer i sidene.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...