lørdag 28. mars 2015

Ny Sylvia på pinnene


Har begynt på en ny Sylvia-jakke i Finull, Kauni og Tove. 
Jeg har endret litt på halsen fra den første jeg strikket fordi jeg ikke var helt fornøyd med hvordan den satt på skuldrene. Håper denne blir bedre :-) 

Ønsker alle en fin helg og en God påske for de som har tatt ferie :)

6 kommentarer:

 1. Lekre farger!! God påske til deg også :)

  SvarSlett
 2. Alldeles nydelig jakke, for et arbeid! Her har jeg nettopp fått 'Nancy' på pinnene, den blir mitt flystrikk når vi drar på tirsdag. Ha en flott påske!

  SvarSlett
 3. Har veldig lyst til å strikke "Sylvia", har kjøpt mønsteret men forstår ikke hvor mye garn jeg må kjøpe >navn - farge og mengde ??

  SvarSlett
  Svar
  1. Du trenger 6 til 9 nøster Finull fra Rauma ullvare til bunnfarge avhengig av hvilken størrelse du strikker. Og totalt 2 (eller 3 i de største størrelsene) nøster Kauni flerfarget garn. Jeg har brukt ca 1 nøste Kauni EQ og 1 nøste Kauni ES i str 44

   Slett
 4. Jeg har også kjøpt mønsteren din. Kjempefin. Men lurer på hvordan blomstene blir røde osv . Begynner du en spesiell plass på nøstet? Synes du Finull og Kauni klør?

  Mvh Annlaug

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for at du kjøpte mønsteret, så hyggelig at du vil strikke den :-) Jeg har nøstet meg fram til de fargene jeg vil ha. Jeg synes ikke Finull og Kauni klør, men det er veldig personavhengig hva folk synes. Blir mykere ved damping, vasking og bruk :-)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...