søndag 15. mars 2015

Liv og Koftejakten

I går var Liv J. Sandvik Jakobsen på Husflidstua i Grimstad for å snakke om den store Koftejakten. Vi var er gjeng strikkedamer som tok turen dit og det var både gøy og interessant å høre på Liv som engasjert fortalte om hvordan dette kofteeventyret tilfeldig hadde blitt til etter at hun hadde hatt noen bilder av noen gamle kofter på bloggen sin. Det morsomme er at jeg husker denne tiden så godt, for jeg var selv daglig innom bloggen hennes for å se om det dukket opp noe kofte-nytt i Den store Koftejakten.Liv er kjent fra bloggen Livslyst, hun er frilansjournalist i Lev Landlig og er glad i den landlige stilen. Sist men ikke minst er hun medforfatter av Kofteboken som kom ut før jul i fjord og som har blitt en publikumssuksess og andre opplag er allerede solgt ut.

Liv er en jordnær person som har tatt de utfordringene som tilfeldigvis har dukket opp på veien, så morsomt at slike fantastiske muligheter plutselig kan dukke opp :)
Må jo legge til at Liv er administrator i Koftegruppa sammen med Tone, Aud og meg, så jeg har lært henne å kjenne som en utrolig positiv person :)

Her kan du se turnelisten til Liv. Kanskje hun kommer i nærheten av der du bor også?

2 kommentarer:

 1. Ja, jeg har jo fått snakket med Liv flere ganger, siden hun holder til i min by.
  Og hun var på vår strikkecafe for å holde foredrag for to mnd siden, det samme som dere opplevde hos dere.
  Spennende hvordan reisen hennes startet, og hvor hun er i dag. Og så ser vi jo på kofter med et annet syn nå, enn før
  Må bare si at koften din i det forrige innlegget ditt er så flott. Desverre får jeg ikke alltid kommentert her hos deg, så jeg legger igjen litt ros i denne kommentaren :)
  Ønsker deg en riktig herlig søndag. Klem

  SvarSlett
 2. Så gøy, jeg følger med den flotte bloggen hennes, høres ut som ei kjekk dame! Ha en fin uke hos deg!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...