lørdag 3. januar 2015

Romjulsstrikk ferdig

Nå er den brune røde kofta ferdig :)
Ja det kan jo bli litt forvirrende når man kaller et mønster for en farge slik som "Rød kofte fra Hamar".Jeg har brukt garn fra garnlageret og strikket i Sjølingstad-garn, Finull og Tove.
Jeg lager også mønster på denne kofta, er spent på hvor lang tid teststrikkingen vil ta. Tidligere innlegg om denne kofta kan du se her og her.

Mønsterbeskrivelse: Rød kofte fra Hamar - Mønster under arbeid og teststrikking. Strikket fra toppen og ned med rundt bærestykke. Det er fellinger i siden på kofta fra armhulen og nedover mot midja, som gir innsvingt fasong.
Garn: Totråds garn fra Sjølingstad, Finull fra Rauma og Tove fra Sandnes.
Pinner: 2,5 og 3
Katinka har her fått på seg et retro skjørt fra Fretex. Det skal jeg forsøke å redesigne slik at det passer på meg. Jeg elsker rutete ull-skjørt :)

8 kommentarer:

 1. Så nydelig den var! Godt Nyttår til deg og dine!

  SvarSlett
 2. Den ble utrolig fin, mye finere enn originalen ! Godt nytt år til deg. Klem fra Signe.

  SvarSlett
 3. Kjempeflotte kofte har du strikkt. Deilige farger. Jeg liker :-)))
  Godt nytt år til deg og dine.
  Hilsene fra Viola.

  SvarSlett
 4. Så flink du er! Ser ut til at det er mange "koftevinder" som blåser over landet for tida...., veldig positivt! Jeg teller på knappene om jeg skal strikke den ene eller den andre av flere modeller jeg liker, mens jeg venter på at garnbutikken som ble nedlagt før jul her i nærheten skal starte opp igjen i andre lokaler i løpet av neste uke:) Vi strikkere blir jo smådesperate av å ikke ha garn tilgjengelig til en hver tid:))) Klem til deg og lykke til med det videre arbeidet:) Mvh Synøve

  SvarSlett
 5. Wow, så flott den ble!!! Men jeg som elsker rødt, synes nok best om originalen. Men det er så morro å se når andre farger blir brukt. En flott jobb du har gjort med den.
  Jeg får ikke kommentert her inne så ofte som jeg har villet, for det tar utrulig lang tid for å få siden din opp, det er så synd, for jeg liker meg så godt her inne hos deg. Tidligere hadde jeg så problemer med å kommentere, for da var den så treg med å sette ordene på plass, og så plutselig forsvant alt det jeg hadde skrevet. Nå er det altså omvendt. Kunne du gjøre noe med det tro?

  SvarSlett
 6. Fantastisk flott kofte! Måtte kikke videre nedover siden, og du strikker (og syr) mye lekkert.

  SvarSlett
 7. Den Rød/orange ønsker jeg virkelig mønster på. Kan huske min mor hadde en slik for mange år siden. Håper å få høre fra deg når mønster eventuelt kan få kjøpt. Mvh. Ingrid Henriksen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy at moren din hadde en slik kofte :-) Mønsteret er til teststrikking, men jeg håper å ha det klart snart :-)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...