lørdag 5. juli 2014

Sommerskjørt ala Desigual

I det siste har jeg fått sydd litt - Jippi

Jeg må vise det siste først, fordi jeg ble ganske fornøyd. Dette er et jersey skjørt sydd av ulike jersey stoffer. Det ene veldig fargerikt og litt uvant for meg å bruke. Tanken er å sy et Desigual-inspirert skjørt. Jeg har i første omgang brukt et stoff jeg har mye av for å teste ut hvordan dette kan gjøres og for å øve litt på sying i Jersey stoffer som til tider kan være litt vanskelig synes jeg.

Foran

Skjørtet fra siden. Applikasjonen går over sidesømmen.
Først har jeg klippet vanlige deler av stødig rib jersey fra stoff og stil. Delene har jeg sydd sammen i den ene sida og det fargerike stoffet er sydd på med ulike elastiske sting. Jeg har brukt tre sømmer sydd ovenfra og ned for å feste stoffet. Kanten nede er to stoff-strimler i ulik bredde . De vil krølle seg litt opp når skjørtet blir vasket. Dette er en typisk kant på skjørt fra Desigual.
Mønsteret på skjørtet har jeg laget selv ut fra et annet mønster jeg har brukt mye, men som er i fast stoff.
Det eneste jeg ikke er helt fornøyd med er lengden på skjørtet, det kunne gjerne vært litt kortene, så på neste skal det være litt smalere rib-kant øverst på skjørtet.


5 kommentarer:

 1. Kjempeflott skjørt og sommergenseren var helt fantastisk!

  SvarSlett
 2. Wow, jeg som digger Desigual, fallt jo for dette skjørtet ditt!!!
  Jeg har tre skjørt, en kjole, tre topper, en veske, en strømpebukse og en kjole i Desigual. Mulig jeg har nok nå??? Hadde jeg kunne sydd, hadde jeg sydd noe lignende som deg. Kanskje du kan brodere litt på det også? De har jo så mange finurlige detaljer på tøyet, som er prikken over i'en . På kåpa Mi er det de flotteste knapper på!!!!

  SvarSlett
 3. Så kult!! Likte det knall godt :)

  SvarSlett
 4. Milde måne, så fint det ble! Jeg elsker Desigual, og til Sylvias kommentar, en kan aldri få nok Desigual... Skjørtet ditt er kjempefint. Det fargerike stoffet er nydelig.
  Gunn
  ;o)

  SvarSlett
 5. Så stilig det ble, jeg er også fan av Desigual.
  Ha en flott helg!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...