mandag 28. juli 2014

Redesign kjole

Ny kjole har sett dagens lys - jeg sydde den i helga og har den på i dag :)Dette er en redesign-kjole av en skjorte fra Fretex og en gardin av dongeristoff som jeg har hatt liggende en stund. Jeg har jo et sykt stort lager av plagg som er tenkt å redesignes, men jeg har ikke holdt på med det på en god stund nå. Det er mest lange skjørt fra 70-tallet og barneklær, men litt annet innimellom som f.eks en del gardiner.Nå har altså disse to avdanka tingene funnet hverandre og blitt til en kjole. Skjorte-stoffet hadde også vært veldig fint i et lappeteppe, som sikkert var tanken da jeg kjøpte det.

Jeg har klippet av ermene og nederst på skjorta og klippet opp i den ene sida for å lage en stolpe til å sy en skjult glidelås i. Gardinen har blitt skjørtedel på kjolen og er kantet med remser som er sydd sammen fra ermene på skjorta. Mønsteret på skjørtedelen er fra et gammelt syblad og det samme som er brukt i denne retrokjolen.Er veldig fornøyd med min nye kjole, den er helt meg i grunn. Bortsett fra de bare ermene da, men jeg prøver å venne meg til det nå. Dessuten skal den jo brukes med en strikkejakke over og da er det finest uten ermer på kjolen :-)


2 kommentarer:

 1. Så flink du har vært . Tenk å lage et slikt fint plagg av en gardin og en rutete skjorte.
  Før tenkte jeg alltid at jeg ikke kunne gå med bare ermer. Nå bare gjør jeg det. Hvorfor kan vi ikke det? Må bare husker barbere ermehulene ;)
  Jeg har klippet en kjole i to, og " redesignet" et skjørt, som jeg bruker masse. Kanskje jeg må blogge det?
  Ha en deilig sommeruke

  SvarSlett
 2. Kjolen ble kjempefin, gøy med gjenbruk!
  imponerende at du har fått sydd noe i denne varmen!
  Fortsatt fin sommer til deg!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...