fredag 8. februar 2013

Koftejakten


Følger du med på den store Koftejakten i bloggen Livs Lyst?
Liv har satt i gang en koftejakt for å finne oppskrifter på de mange fine koftene hun har, og nå har hun begynt på legge mønstrene ut i bloggen sin.

Jeg har også jaktet litt på kofter i det siste. I dag har jeg f.eks hjulpet en dame i USA med oppskrift på denne nydelige kofta:


Via god hjelp fra en snill dame i facebook-gruppen Strikkesida og super service fra sandnesgarn, har jeg i dag klart å finne ut at bildet over er av genseren Vågå. Og fått oppskrift og tillatelse til å dele den med dere. Takk til sandnesgarn! Jeg leter også etter oppskriften under. Mønsteret heter Stjernebord, nr K.911 fra mønsterhefte 1964-65. Denne oppskriften finnes dessverre ikke i arkivet til sandnesgarn lengre. Blir veldig glad om noen har den og kan dele med meg :)

NB! Oppskrifter som ikke er til salgs lengre er det lov å dele og legge ut på nettet. Men hvis oppskriften er til salg, må den kjøpes via forhandlere av de som har opphavsretten!

Stjernebord
Du kan se bilder av mange kulturskatter på min Pinterest-tavle her.
 Ønsker alle en riktig fin helg!!!


4 kommentarer:

 1. Koften er kjempelekker. Synd jeg ikke strikker.

  SvarSlett
 2. Så morsomt at de gamle koftemønstrene kommer frem fra glemselen igjen. Det er vel ikke uten grunn at Marius har fått sin nye periode i rampelyset.

  SvarSlett
 3. What's up, just wanted to tell you, I enjoyed this article. It was helpful. Keep on posting!
  my webpage - click here to visit them

  SvarSlett
 4. Hjertelig...det er en Harstad kofte...det var morro at du fant ut av det. Selvfølgelig får du linke...ingen problem.
  Selv om den heter Harstad-kofte, (som du vet har alle småbyer litt "kiving" om hvem som er best, og jeg bor i Narvik)så syns jeg kofta er veldig fin.
  Det var dine også, særlig den Vågå-kofta.
  Ha ei koselig helg.
  Klem fra Kristin


  Skal maile Sandnes og høre om de har oppskriften....takk og takk

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...