lørdag 1. oktober 2011

Lucky Saloon

For en stund siden viste jeg et "klipp" fra et nytt prosjekt jeg hadde begynt å sy på. Nå er prosjektet mitt ferdig - da da!

Jeg har sydd en lang dongeri-jakke - eller kåpe som jeg velger å kalle det når lengden går til knærne.
Mønster Onion 1038 - Jakke med rørkrave. 
Jeg har foret kåpa mi, selv om jakka etter mønsteret ikke var foret.Jeg har sydd hele jakken, bortsett fra stoffene på innsiden (for og forkants belegning) av brukte dongeribukser. Det har vært en tidkrevende men først og fremst morsom jobb. Ikke minst strevde jeg hardt for å få sommerfuglen på skulderen. Måtte vri og vende lenge før jeg fikk det smale bukselåret med sommerfuglen akkurat der jeg ville ha det.

Må innrømme at jeg er VELDIG fornøyd med dongerikåpa mi! Kommer til å bruke den mye!!! Og den fortjener en skikkelig tøff foto-shoot egentlig... med mine brune boots og litt løskrutt kanskje... Vi får se om humøret er i det hjørnet en dag...


This is my latest sewing projekt. A long jacket made of old jeans. It has been a time-consuming task, but most of all a lot of fun!

13 kommentarer:

 1. Ja det må jeg si, denne var jo dritkul!! Gleder meg til live bilder med "kuler og krutt", denne kåpa fortjene det :-)

  SvarSlett
 2. Ja, utrolig stilig! Jeg er imponert! Så tøff! Du er kjempeflink!

  Ønsker deg en herlig søndag! klem

  SvarSlett
 3. WOW og DOBBELT WOW!
  Den ble utrolig lekker.Du er bare så kreativ.
  Klem Ellen :)

  SvarSlett
 4. Kjempeflott kåpe! Må ha vært litt av en jobb!

  SvarSlett
 5. Wow, den var rett og slett kjempelekker. Du har all grunn til å være fornøyd. kan se lang vei at her har det vært mye jobb. Desto morsommere er det da når resultatet blir så flott.

  SvarSlett
 6. Dette er uten tvil den flotteste kåpen jeg har sett. Jeg skulle gjerne ha hatt en slik selv altså!

  SvarSlett
 7. Så utrolig stilig jakke :) Så flink og kreativ du er. Du har visst fått alle de håndarbeids evnene jeg IKKE har noe av...
  Alt sammen er superlekkert. Gratulerer!!

  SvarSlett
 8. WOW!!!!
  Denne hadde jeg ikke sett, GOD så lekker !!!!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...