tirsdag 4. oktober 2011

Barndomsminner

I dag spiste jeg en gulrot til lunsj.
Den smakte skikkelig godt, som om den nettopp var tatt opp fra jorda. Det er slik jeg vil at gulrøtter skal smake. Alltid! Slik jeg husker at de smakte da jeg var liten og vi hadde høstferie. Hele familien til mamma var samlet for å høste inn potetene. I kanten av potetåkeren stod det alltid gulrøtter. Bestefar var spandabel med gulrøttene i pausene. De ble bare dratt opp og tørket av på bukselåret. Og så var det bare å momse i vei...
Husker også alle tantene og onklene mine som prater, ler, tøyser og tuller mens vi jobber. Det er om å gjøre å holde seg i nærheten av de for å snappe opp alt som det blir snakket om. Og selvfølgelig er det fint klart høstvær. Alltid!Dette var den beste familiesamlingen i året! Og gulrøttene var sabla gode!

Barndomsminner er ukens mandagstema hos Helene. Se flere barndomsminner her.When I eat a really good carot I always think about a memory from my childhood. All my family on my mothers side helped our grandparents with the harvest of potatoes every automn. Then we could eat as many carots as we wanted. And they were so sweet and tasted really good even if we just picked them rigth up from the ground and just wiped the dirt off on our trousers.

5 kommentarer:

 1. Uhm ja! Vi røg nogle gange på halen, når vi trak gulerødder ;)

  Dejligt tema med barndomsminder.

  SvarSlett
 2. Nesten ingenting kan måle seg med gulrøtter som nettopp er tatt opp av jorda. :D

  SvarSlett
 3. Nesten ingenting kan måle seg med gulrøtter som nettopp er tatt opp av jorda. :D

  SvarSlett
 4. Ikke noe smaker som nyopptrukne gulerøtter.
  Takk for at du delte.
  Ha en flott onsdag

  SvarSlett
 5. Ser fristende ut! Deilige gulrøtter! Flotte bilder!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...