tirsdag 28. juni 2011

Det ble vest på meg!Denne vesten heklet jeg forrige uke da vi var på ferie hos familien i Molde. Jeg hadde lyst på en sommerlig vest i en dus farge (se dette innslaget). Denne vesten må vel havne i kategorien stormasket... Garnet - Gedifra Amara (80% bomull 20% Polyamid) fra Coats - kjøpte jeg på tilbud til 10 kr nøstet på Husflidstua Broderihjørnet i Grimstad. Jeg brukte tre nøster - billig vest med andre ord! Fargen er dus laksefarget og garnet er glansfullt og godt å hekle av.


Ananas mønsteret fant jeg her på Ravelry


Bilde fra Ravelry


Bilde fra Ravelry

Mønstret er på japansk, men med diagram som var greit å følge. Brukte en oversettelse mellom japanske tegn og europeiske tegn som jeg fant her. Det er også maske-forklaring på engelsk, men videoen fikk jeg dessverre ikke til å virke. Fikk også god hjelp til å skjønne japanske oppskrifter i Loppelills blogg. Når jeg klarer å skjønne det, så kan alle klare det ;-)
Fasongen og maskeantall har jeg regnet ut selv, siden jeg ville ha en annen fasong og hadde et annet garn.


Dette er en liten vest som bare er der liksom... Og det var akkurat det jeg ville ha! Og den har blitt brukt flere ganger allerede :-)


Kan anbefale Husflidstua i Grimstad på det aller varmeste for alle som skal til Sørlandet i sommer! Her bugner det av fint garn og de ansatte er dyktige, utrolig hyggelige og veldig serviceinnstilte!


Jeg elsker Hove...
I Hove Love
Ellers starter Hove festivalen i dag. Det er lettskyet, sol og 24 grader, kunne ikke vært bedre... og Linkin Park og Kasabian - to av mine største favoritter - kommer i år. Håper alle som skal dit får det toppers! Jeg håper på å høre de fra hagen ;-)


Se you later! Jeg må sette på Linkin Park og Kasabian på Spotify :-) 

7 kommentarer:

 1. Så flink du er til å hekle, ble kjempe fin.

  Du får kose deg med musikk fra hagen :D

  SvarSlett
 2. Salut,
  Je viens vous remercier et rétribuer votre visite.
  J'ai beaucoup aimé visiter votre blog vos ouvrages sont divers beaux et très bien réalisés, je deviens membre à mon tour pour garder le contact.
  Amitiés Celeste

  SvarSlett
 3. Så fint at du deler opplysningene om de japanske oppskriftenes hemmeligheter:) Har mange oppskrifter - men har ikke forstått bæret - før nå. Vesten du har laget er kjempeflott!

  SvarSlett
 4. Så utrolig flott vest du har heklet! Jeg er mektig imponert, og til og med etter japansk mønster! Og ekstra kjekt er det jo når man kan lage noe så billig.:-)

  Jeg har selv tatt frem strikkepinnene de siste dagene for å prøve å gjøre ferdig et prosjekt jeg begynte på i fjor vår. ;)

  SvarSlett
 5. Virkelig imponert over oversettelse av japanske hekleoppskrifter. Jeg som strever med Svenske strikkeoppskrifter...

  SvarSlett
 6. Vesten ble nydelig.
  Her er det lite hekling for tida. Syr litt inni mellom, men mest leser jeg. En verdenstjukk bok av Ken Follett.
  Klem Ellen :)

  SvarSlett
 7. Så nydelig vest og imponerende hekling, jeg hekler bare norsk enda ,-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...