onsdag 7. desember 2016

Mønsterslipp på GromHettegenseren

I dag har jeg lagt ut mønsteret på GromHettegenseren på Ravelry. Mønsteret kan også kjøpes her fra bloggen, se fanen "Mine strikkemønstre". 

Denne hettegenseren har jeg også strikket to stykker av underveis i prosessen. Den første er strikket i Sandnes Merino i str 1,5 år.


Den andre GromHettegenseren er strikket i Rubin, Smart og noen rester av Falk, hele 5 mønsterfarger er det i den. Den er litt inspirert av glassmalerier som ofte går i ulike blåfarger, sjøgrønn, blågrå. Den er størrelse 2 år.
GromHettegenseren er i størrelse 1, 2, 4, 6, 8, 10 og 12 år. Og er strikket i vevstrikk-mønster. Det vil si at man bare strikker med en farge på hver omgang. I mønsteret er det tre ulike mønsteralternativer og mange garnalternativer.

Hettegenseren er strikket fra toppen og ned og er strikket frem og tilbake til man er ferdig med raglan-økingen, da begynner man å strikke rundt. Lomma og hetta er strikket på, så det er minimalt med montering. Genseren kan også strikkes uten hette, med vrangbord-kant i halsen i stedet. Det er doble vrangbord-kanter på bolen og på hetta med snor.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...