søndag 11. september 2016

Prøver å få kontroll

Jeg har vanligvis ikke så veldig mange prosjekter på gang samtidig, men i det siste har det tatt litt av. Noen store prosjekter og flere små. Noen som venter på trådfesting og isying av glidelås. Noen egen-design-prosjekter og noen som ikke er det. Noen som er greie på reise, foran TV og i sosiale lag og noen som krever konsentrasjon og full fokus.

Nå prøver jeg å få litt kontroll og få gjort det som skal til for å komme videre, prøver å få de til å komme i status tv-strikk eller ferdig :)

3 pågående prosjekter
Jeg holder blant annet på med en enkel genser med rundfelling til meg selv, genser med 8-blad roser, mønster fra Sandnesgarn. Jeg bruker garn fra garnlageret - Drops Cotton Merino - ett av mine favoritt garn. Dette er et slik no-brainer-prosjekt som er deilig å ha innimellom når man er lei av problemstillinger i forbindelse med egen-design. Nå har jeg begynt på mønsteret på rundfellingen og genseren er igjen i kategorien tv-strikk.


Jeg holder også på med et sjal - Cameo av Paulina Popiolek. Jeg bruker et garn fra Manos del Uruguay og lace garn fra Rowan. Nå har jeg endelig kommet til stripene. Dette er også et prosjekt som er godt å ha innimellom andre vanskeligere prosjekter.


Og så holder jeg på med ett nytt Grom-prosjekt til Grom-gutten i familien. Må bare få begynt med siste finishen på den og gjort den ferdig.

I tillegg til dette har jeg noen nesten ferdige luer på gang, en påbegynt kofte (strandet sommerprosjekt), en hettejakke som det skal monteres glidelås i, et heklet teppe og et par sokker som ble påbegynt for lenge siden. Og så har jeg mest lyst til å begynne med et nytt høst-prosjekt i herlig rust-farge, brent orange, oker, honning eller cognac. Ja, slik er det vel for flere enn meg tenker jeg...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...