tirsdag 22. september 2015

Minibragd i høstfarger

Da er jeg godt i gang med mønster på Minibragd. Storebror/storesøster-kofta til Mikrobragd og barnekofta til Blomsterbragd...

Denne gang har jeg startet med mønster til genser, men mønster på jakke er også på gang. 
Har valgt tynt garn med strikkefasthet 27 masker på 10 cm fordi jeg tenker at det er en fin tykkelse til å ha under jakker til vinteren og tynt nok til å kunne brukes hele året. Og så har jeg valgt noen skikkelige høstfarger.


Mønster: Minibragd
Str: 6 år
Garn: Silja, Sisu og Sandnes Mini Alpakka.
Pinner: 2,5 og 3
Info/detaljer: Strikket ovenfra og ned. Rundfelling. Vridd vrangbord på bol, ermer og halskant. Med stjerner i hovedborden.


Jeg holder nå på å strikke på jakka, og er veldig spent på resultatet :) Men den strikkes nedefra og opp. Så får vi se om mønsteret blir nedefra eller ovenfra eller begge deler...

7 kommentarer:

 1. å, så nydelig en genser. Elsker fargene du har brukt. Bra for barna at de er strikket i så tynt garn. Mye bedre å ha under jakka i den tykkelsen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Hilde. Ja, synes selv at denne tykkelsen er veldig anvendelig :-)

   Slett
 2. Kjempeflott genser, så gøy å strikke fra toppen og ned! Ha en fin torsdag!

  SvarSlett
 3. Ovenifra og ned er supert synes jeg. Denne genseren falt i smak hos meg. Fargene er så fine. Skulle ønske den fantes i voksenoppskrift også.
  klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Blomsterbragd er i voksen størrelse, men ser ikke bort i fra at denne enklere versjonen av mønsteret også kommer i voksen størrelse etterhvert :-)

   Slett
 4. Super... fakre farger og herlig mønsteret... en riktig fin genseren.
  Liker den veldig mye. Hilsen til deg. God helg.
  Viola

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...