torsdag 11. september 2014

Sakte fremover

For tida synes jeg det går så utrolig sakte fremover med alle prosjektene. Jeg blir litt umotivert når alt går så treigt.Men har da fått heklet sammen de to første radene av All-star teppet. Det ligger nå over ryggen på sofa'en, for lite til å varme noen, men gir likevel inspirasjon til å fortsette på flere stjerne-ruter. Og jeg trenger inspirasjon...6 kommentarer:

 1. Det ble virkelig lekkert med de stjernene til grå bakgrunn. Nydelig.
  Klem

  SvarSlett
 2. Et kjempefint pledd du holder på med.
  Jeg forstår hva du mener. Men når jeg ser andre lager pledd, får jeg lyst til å starte på et nytt. Akurat nå " holder jeg på med" tre pledd. Og med det mener jeg at de er påbegynt, men ikke satt sammen. Veeeel, det ene er faktisk i bruk, slik som ditt, jeg lager en remse av gangen. Det ene røde, er faktisk så stort at det blir mye brukt, men det skal bli mye større, bare jeg gidder.......kremt.
  Det andre ligger pus på, for det blir strikket litt på av og til, og det tredje ........det ligger i bunker, umontert....kremt, men det blir så flott!!!!
  Så bare fortsett med remsene dine. En dag blir det et stort og deilig pledd.
  Så var det helg, igjen.
  Klem

  SvarSlett
 3. Så innmari fint teppe du lager.
  Holder selv på med noen prosjekter nå som går sakte fremover. Det ene går sakte av den enkle grunnen at jeg har valgt å strikke en genser til meg selv i babyull... ja, da tar det tid da. Så for å ikke miste motet helt, må jeg ha noen små ting som går fort å strikke inni mellom. Det hjelper på motivasjonene min for å strikke ferdig genseren. Også er det en motivasjon at jeg gleder meg til den er ferdig da:)
  Men teppet ditt er hverfall veldig fint, så uansett hvor lang tid du kommer til å bruke, så er jeg sikker på at du kommer til å bli fornøyd når du er ferdig.
  Lykke til og fortsatt god helg :)

  SvarSlett
 4. Så fint med stjerner i bestemorsrutene! Det har jeg ikke sett før. Er det eget design?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :-) Det er All-star blanket designet av Doris Chan, se dette innlegget: http://gnist-by-gitte.blogspot.no/2014/08/impuls-prosjekt.html

   Slett
 5. Olá,
  Adorei seu blog e as postagens, agora sou seguidora do blog.
  Venha visitar meu blog www. crochelinhasagulhas.com.br
  Você será muito bem vinda.
  Janelice Bastiani

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...