søndag 23. mars 2014

Enkel kjole i retro stilEndelig har jeg fått tilbragt litt kvalitetstid sammen med symaskinen :) Det var på høy tid å få tørket litt støv av den (egentlig de) igjen.
Jeg trenger en kjole eller skjørt til vårens konfirmasjon, og har tenkt å bruke den grønne kofta. Jeg har flere stoffer som er kandidater til den store dagen. Men godt mulig det blir denne kjolen som blir brukt. Jeg ble veldig fornøyd med den, den er enkel og tidløs og ikke for prangende. Siden jakka gjør litt av seg, så kan det være lurt med en helt enkel kjole synes jeg.
Dette er den enkleste kjolen jeg har sydd tror jeg. Skjørtet er rundskåret og herlig vid i fasongen, jeg har den litt kortere ca til knærne. Kjolen er kortermet, noe som er perfekt til den grønne kofta siden den ble temmelig trang i ermene. Overdelen på kjolen faller veldig fint over armene, slik at den er grei å bruke uten jakke over også.  I stedet for glidelås i nakken, har jeg skjult glidelås i ene siden, synes det da er mye lettere å ta av og på. Og alle kantene er kantet med wave rullekant på overlock-maskinen. Mønsteret til denne kjolen har jeg hatt lyst til å prøve lenge, det er fra bladet Burda Sying lett og hurtig nr 1/96 , og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har gjort det tidligere.


Håper å få tid til å lage flere av denne etterhvert og ikke minst få energi til å sy litt også. 

2 kommentarer:

  1. Den var søt! Du er så flink med den maskinen! Eller de.. ;-) nå må jeg google Burda, kanskje jeg burde få meg et blad.. :)

    SvarSlett
  2. A group of enzymes, widely distributed in nature, which catalyze hydrolysis of the internucleotide phosphodiester bonds in ribonucleic acid (RNA). . However, Jianzhi Zhang of the University of Michigan (body, education) University of Michigan - A large cosmopolitan university in the Midwest USA. Over 50000 students are enrolled at the University of Michigan's three campuses. The students come from 50 states and over 100 foreign rolex replica countries. in Ann Arbor and his colleagues report that an Asian colobine species has a second copy of this rolex submariner replica gene. Moreover, it arose during a gene-duplicating event 4 million years ago and seems to have evolved rapidly to louis vuitton outlet the benefit of the monkeys, they say in an upcoming Nature Genetics.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...