onsdag 25. april 2012

Litt propell

Det var i natt det, at jeg var litt propell. Jeg fikk i alle fall ikke sove.
Nå derimot, er jeg ikke propell. Nå er jeg veldig, veldig trøtt... Men dessverre har jeg ikke evnen til å sove på sofa'en eller ta en liten middagslur. I stedet lider jeg meg gjennom kvelden, med stive øyne og tungt hode.


I går kveld var jeg nemlig på fotokurs. Arrangør Galleri Fevik, instruktør fotograf Tore Larsen-Frivoll. Det var en fantastisk fin kveld og vi var ute og tok bilder i fantastisk fine omgivelser på Fevik. Foto-kreativiteten har virkelig fått en kraftig boost, og det ble rett og slett umulig å sove på stigende kreativitet i går natt.


Bildet jeg har brukt her (av en propell) var et skikkelig elendig bilde, totalt ute av fokus. Men det var faktisk så dårlig at det ble litt stilig. Jeg måtte derfor leke litt med bildet for å se om det kunne bli et lite "kunstverk".

Fotograf Tore Larsen-Frivoll har en veldig inspirerende utstilling på Galleri Fevik, Lek med farger. Han har utviklet en egen teknikk og kunstuttrykk, fotografikk. Fargerike, moderne kunstverk som jeg har helt sansen for. 


Det er gøy å leke med bildene, og ofte finner man nye ting i et bilde med litt eksperimentering.

2 kommentarer:

 1. Tøff lek med form og farge,
  kunne like disse ja:)
  Kunne også blitt fine som trykk!
  Klem Beate

  SvarSlett
 2. Kjempetøft, liker alle tre versjonene ... blir inspirert!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...